Nazilli'de levha sorumsuzluğu can alıyordu !

Nazilli'de levha sorumsuzluğu can alıyordu !

Nazilli’de yol yenileme çalışmasının yapıldığı kavşakta rögar kapağına çarpan otomobil, kontrolden çıktı. Önce iş makinesine sonra da refüje çarpan otomobilde bulunan iki kişi yaralandı.

MEHMET ALİ CİNTOSUN - Metin K. (56) idaresindeki 09 PM 529 plakalı otomobil, saat 04.50 sıralarında Atatürk Bulvarı Hastane Kavşağı’nda yol seviyesinden yüksekte bulunan rögar kapağına çarparak kontrolden çıktı. Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü önce iş makinesine daha sonra da orta refüje çarptı.

img_0095.jpg 

Kazada, sürücü ve araçta bulunan Çetin Ö. (50) yaralandı. Çarpmanın etkisiyle sürücü ise araç içerisinde sıkıştı. Çevredekilerin bildirmesi üzerine olay yerine itfaiye, 112 acil servis ve polis ekipleri sevk edildi.

img_0107.jpg

Sürücü, ekiplerin yoğun uğraşı sayesinde araç içerisinden çıkartıldı. Yaralılar, ambulansla Nazilli Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Tedavi altına alınan yaralıların durumlarının iyi olduğu bildirildi.

img_0120.jpg

Kazanın meydana geldiği Atatürk Bulvarı’nda, Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin yol yenileme çalışması yaptığı fakat güzergahta uyarı levhasının olmadığı görüldü.

img_0128.jpg

Otomobil sürücüsü Metin K'nın alkollü olduğu öğrenilirken,  polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum