Nazilli'de mide bulandıran olay

Nazilli'de mide bulandıran olay

Aydın'ın Nazilli İlçesinde yaşları küçük 3 kız çocuğuna cinsel istismar suçu işleyen 40 yaşındaki Ö.Ç, yargılandığı mahkemede 37 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Nazilli 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen cinsel istismar davasında, 11 yaşındaki C.B, 12 yaşındaki A.B ve 9 yaşındaki Ş.B'ye cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılanan 40 yaşındaki evli ve bir çocuk babası Ö.Ç’ye 37 yıl 6 ay hapis cezası verildi.

İğrenç olay, merkeze bağlı bir mahallede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre,40 yaşındaki Ö.Ç, kızının arkadaşları olan ilkokul öğrencileri C.B(11), A.B(12) ve 9 yaşındaki Ş.B'ye farklı zamanlarda cinsel istismarda bulundu. Karar öncesinde son kez ifade veren sapık Ö.Ç, üzerine atılı suçlamaları reddederek, tahliyesini istedi.

CAMİ BAHÇESİNDE HAYIR YEMEĞİ ESNASINDA!!

Çocuk İzleme Merkezi'nde ifadeleri alınan 3 kız çocuğu, sapık Ö.Ç'nin cinsel istismar suçunu nasıl işlediğini tek tek anlattı. İfadesinde birden fazla cinsel istismara maruz kaldığını anlatan C.B, sapığın kendisini ilk olarak camide verilen bir hayır yemeğinde taciz ettiğini açıkladı. Sapık Ö.Ç, Camideki hayır yemeği esnasında 11 yaşındaki kızının arkadaşına; " Senin bir yerlerini elleyeceğim, seni motorla bir yerlere götüreceğim"diyerek cinsel tacizde bulundu. Daha sonra hayır yemeği bitiminde, kızın kollarından zorla tutarak bir evin alt katına götürdü. Cani sapık, burada 11 yaşındaki talihsiz kızın kıyafetlerini çıkararak önce dudağından öptü, ardından cinsel organına dokunarak cinsel istismarda bulundu. Ö.K, daha sonra mağdur C.B'ye olayı kimseye anlatmaması yönünde tembihledi.

15 GÜN SONRA İSTİSMARA DEVAM ETTİ!

11 yaşındaki C.B'nin peşini bırakmayan sapık Ö.Ç, yaşanan cinsel istismar olayının üzerinden 15 gün geçmesinin ardından mahallede bulunan bir inşaat alanında bir kez daha mağdur kızı istismar etti. Çocuk İzleme Merkezinde psikolog nezaretinde ifadesi alınan C.B, sapık Ö.Ç'nin kendisini inşaatta kucakladığını ve daha sonra iç çamaşırlarını sıyırarak istismarda bulunduğunu söyledi. C.B ifadesinde ayrıca, 2016 yılında anneannesinin hasta olduğu bir günde sapık Ö.K'nın kendi kızı M.K'nın ortada olacak şekilde kendisini yere yatırdığı, elini tutarak cinsel organına götürerek istismarı tekrarladığını ifade etti.

Zanlı Ö.K'nın, geçtiğimiz yıl 9 yaşındaki Ş.B'yi de, ilkolkul 3. sınıfta okurken kıyafetlerini çıkararak cinsel organına dokunmak suretiyle zincirleme cinsel istismar suçunu işlediği mahkeme tutanaklarında yer aldı.

ZOR KULLANARAK ORAL SEKS YAPTI!

Ö.K'nın aynı mahallede yaşayan 12 yaşındaki A.B'yi de, ilkokul 4. sınıf öğrencisi olduğu dönemde hayvan damına götürerek iç çamaşırlarını çıkardı ve taciz etti. Sonraki gün ise A.B'yi evinin üst katına götüren sapık, burada da mağdur kıza 1 dakika boyunca oral seks yapmaya zorladı.

Karar öncesinde kendisine son sözleri sorulan sapık Ö.Ç, " Suçlamaların hepsini reddediyorum. Üzerime atılı suçları işlemedim. Beraatime ve tahliyeme karar verilsin" dedi.

Mahkeme sonucunda sapık Ö.Ç, zincirleme cinsel istismar suçlarından her bir mağdur çocuk için 12 yıl 6'şar ay olmak üzere toplam 37 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

AYDIN YENİ HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum