Nazilli'de Millet Çatladı!

Nazilli'de Millet Çatladı!

CHP İl Başkanı Ali Çankır'ın Nazilli'de seçime İYİ Partili Kürşat Engin Özcan ile gidilmesi konusunda örgütüne baskı kurduğu ortaya çıktı.

Aday adayı Yenipazarlı'yı devre dışı bırakan Çankır'ın ilçe örgütünde çatlakların meydana gelmesine yol açtığı ileri sürüldü.

MEHMET ALİ CİNTOSUN-Nazilli'de Millet İttifakı'nın adayı olarak deklare edilen İYİ Partili Kürşat Engin Özcan, CHP'yi ikiye böldü. CHP İl Başkanı Ali Çankır ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun da desteğini alan Özcan, parti içinde büyük krize yol açtı. CHP'nin aday adayı Cavit Yenipazarlı'nın devre dışı bırakılmasında etkin rol oynayan Özcan, CHP tabanından destek görmemesinin ardından durumu İl Başkanı Çankır'la paylaştı. Çankır, gerekli görüşmelerin yapıldığını Nazilli'de kendisinin destekleneceğini bildirdi. Cavit Yenipazarlı ve onlarca partilinin bu duruma tepki gösterdiği, yaşanan aday krizinin sorumlusunun Çankır olduğu iddia edildi.Kamuoyuna sızan bu gelişmelerin ardından Yenipazarlı ve ekibinin Çankır'a karşı tepki aldıkları öğrenildi. Geçtiğimiz yıllarda Nazilli İlçe Başkanlığı görevini yürüten Çankır'ın, partisinin ilçe örgütüne ihanet ettiği, yol arkadaşları dışında birini desteklediği iddiaları da kulislerin en çok konuşulan ve tartışılan konusu oldu. 
Yenipazarlı ile seçim kazanılamayacağını yakın arkadaşlarına anlattığı ileri sürülen Çankır'ın, bu iddialara vereceği cevap merakla bekleniyo
r.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum