Nazilli'de Millet İttifakı'na Darbe Girişimi!

Nazilli'de Millet İttifakı'na Darbe Girişimi!

Millet İttifakı'nın, Nazilli Belediye Meclis Üyesi adaylarına tepki gösterdikleri iddiasıyla 35 kişinin, İYİ Parti'den istifa ettikleri bilgisinin gerçek olmadığı ortaya çıktı.

MEHMET ALİ CİNTOSUN- Konuyla ilgili açıklama yapan İYİ Parti İlçe Başkanı Durmuş Kural, "Kimse istifa etmedi, ittifak hedefi doğrultusunda ilerliyor" dedi.

Nazilli'de CHP ve İYİ Parti ortaklığında devam eden Millet İttifakı'na şer odakları tarafından operasyon düzenlendi. Belediye meclis üyesi adaylarına tepki gösterdikleri iddiasıyla, 35 kişinin İYİ Parti'den istifa ettikleri kamuoyuna duyuruldu. Bilgi, kısa sürede haber sitelerinde yer buldu. Bu iddiaları sert bir dille yalanlayan Nazilli İYİ Parti İlçe Başkanı Durmuş Kural, ittifakın hedefleri doğrultusunda ilerlediğini kaydetti.

Kural'ın açıklaması şu şekilde; "Kamuoyuna,
Millet İttifakı Nazilli Belediye Meclis Aday listemizin açıklanması sonrasında kamuoyunda belirli yayın organlarında; partimizden listeye tepki olarak 35 kişinin istifa ettiğine yönelik haberler yer almıştır. Bu haberlerin tamamı asılsızdır. Partimizden bir kişi dahi istifa etmemiştir. Partimize son 1 haftada 108 arkadaşımız üyelik başvurusu yapmış olup, ne YSK'ya doğrudan ne de İl ve İlçe başkanlıklarımıza verilen bir istifa söz konusu değildir. Çatlak, restleşme gibi iddialar hayal ürünüdür. Cumhuriyet Halk Partisi ile işbirliğimizde hiçbir kademede sorun bulunmamaktadır. Bunun yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu listelere müdahale etmemiş, aksine İttifakımızın paydaşlarına tüm inisiyatifi bırakmıştır. Ortaya çıkan ufak tefek pürüzler karşılıklı anlayış ve saygı çerçevesinde ortak uzlaşı ile çözüme kavuşturulmuştur. Millet İttifakını, 31 Mart 2019 seçimlerine mükemmel bir ortak iradeyle ve en başarılı şekilde taşıyacağız. Millet İttifakımızın ortak aklıyla 5 yıl boyunca Aydınımızı, Nazillimizi milletimizle birlikte yöneteceğiz."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum