NAZİLLİ’DE MİLLET İTTİFAKI’NDAN İKTİDARA SERT ÇIKIŞ

NAZİLLİ’DE MİLLET İTTİFAKI’NDAN İKTİDARA SERT ÇIKIŞ

CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır ve yönetim kurulu, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ı makamında ziyaret etti.

GÜNAY PABUŞÇU-CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır ve yönetim kurulu, pandemi süreciyle ilgili istişarede bulunmak için Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ı makamında ziyaret etti. Aydın Büyükşehir Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun selamlarını Başkan Özcan’a ileten CHP’li Çankır, koronavirüsle mücadelede gösterdiği özverili çalışmalarından dolayı Başkan Özcan’ı tebrik etti.

 “Nazilli’de Birlikten Kuvvet Doğuyor”
Millete verdikleri hizmet sözünü yerine getirmek için Millet İttifakı olarak topyekün çalıştıklarını ifade eden Başkan Özcan, “Aydın Büyükşehir Belediyemizle birlikte, birlik ve bütünlük içinde her gün daha çok çalışıyoruz. Bu birlikteliğe çok büyük katkı sunan Sayın Çerçioğlu’na teşekkür ediyoruz. Nazilli’de birlikten kuvvet doğuyor” şeklinde konuştu.

“Dayanışma Örneği Sergiledik”
Koronavirüsle mücadelede Aydın’da ve Nazilli’de çok güzel örnekler verildiğini belirten Başkan Özcan, “Genel idarede ve yerel idarelerde el birliği ile koronavirüse karşı mücadele ettik. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’nun liderliğinde örgütler ve teşkilatlar güzel bir dayanışma örneği gösterdi. Vatandaşlar, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları hep beraber bu sürece katkı sunduk” dedi.

6d1b973a-ebad-439d-9e14-71a313b488f0.jpg

“İnatla Derman Belediyeciliği Diyoruz”
Koronavirüsle mücadeleyi yürütemeyen  merkezi siyasi iktidarla karşı karşıya olduklarını ifade eden CHP’li Çankır, “İttifak belediyelerimizin hizmetlerini engelleme yolunda, inatla, ortaya bir irade koyan siyasi iktidar var. Biz de onların bu inadına karşı inatla derman belediyeciliği anlayışımıza devam edeceğiz” diye konuştu.

441609fe-1c4f-4d86-aee9-38530906cbb8.jpg

“Merkezi Siyasi İktidar Karantinaya Alınan Bölgelere Yardım Etmedi”
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun koronavirüs hastalığına ciddi derecede hassasiyet gösterdiğini söyleyen CHP’li Çankır, “Erken tedbirlerin önemini bir kez daha görmüş oldu. Aydın’da ve ilçelerinde karantinaya alınan beldelerimiz ya da mahallelerimiz olmadı. Türkiye genelinde olan karantina bölgelerini de hassasiyetle takip ettik. Merkezi siyasi hükümetin karantinaya alınan bölgelere hiçbir yardımda bulunmadığını gördük. Aydın’da da karantina alınan ailelere ulaştık ve onlara gerekli yardımları yaptık” ifadelerini kullandı.

eae2351c-8c28-454b-9221-d1648a0247d2.jpg

“Halkın Güvenini Kazandık”
Pandemi sürecinde Millet İttifakı belediyelerinin önemli bir sınav verdiğini belirten CHP’li Çankır, “Halkın da bu anlamda daha çok güvenini kazandık. Yerel yöneticilik halkla omuz omuza yürümektir. Yola çıkarken derman belediyeciliği demiştik. Üzerimize düşmeyen işleri de yeri geldi, yaptık. Umarım bu yeni dönemde vaka sayılarında bir artış yaşanmaz, inşallah memleket olarak bu süreçten kurtuluruz” dedi.

fa9a57fd-5d28-4bf3-a35d-e8ec3c7eeb4d.jpg

“Başka Bir Sebebi Yok”
CHP Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim’in ziyarete katılmaması sorusuna cevap veren CHP’li Çankır, “Bugün bize özel il yönetim kurulu olarak Sayın Özcan’ı ziyaret ettik. Sayın Sevim’in katılmaması için başka da bir sebebi yok” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum