Nazilli'de Muhtarlık Bilmecesi!

Nazilli'de Muhtarlık Bilmecesi!

Nazilli'nin Bozyurt Mahallesi'nde iki adayın eşit oy alması nedeniyle muhtar kura çekimiyle belli oldu. Diğer aday oyların tekrar sayılması için itiraz edince, muhtar oy sayımının yapılmasının ardından tekrar belirlenecek.

MEHMET ALİ CİNTOSUN-Nazilli'nin Bozyurt Mahallesi'nde kayıtlı 1410 seçmenin 1247'si oy kullandı. Sayım sonucu 5 muhtar adayı arasından Ali Eşsiz ve Mehmet Güler, 505'er oy aldı. Sonuç üzerine Nazilli İlçe Seçim Kurulu kura çekimi yaptı. Mehmet Güler, kura sonucunda muhtar oldu. 2009 yılından bu yana mahalle muhtarlığını yapan Ali Eşsiz ise oyların tekrar sayılması için itiraz etti. İtirazı değerlendiren seçim kurulu, oy sayımını tekrar yaptıktan sonra sonucu açıklayacak. 

Mahallede dostluk havası 

İki adayında eşit şekilde oy alması üzerine, mahalle halkı da muhtarlarının kim olacağını merakla bekliyor.  İki aday Bozyurt Mahalle Muhtarlığı'nda, ilçe seçim kurulunun vereceği kararı bekliyor. İki dönem muhtarlık yapan adaylardan Ali Eşsiz, "Seçim sonucunda eşit oy aldık. İlçe seçim kurulunun tekrar oy sayımının yapmasını bekliyoruz. Dostluk içinde bir seçim gerçekleştirdik. İnşallah kazanan Bozyurt olur" dedi.

11-115.jpg

22-089.jpg

33-059.jpg

44-034.jpg

55-017.jpg

66-015.jpg

77-015.jpg

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.