Nazilli'de Nuri Arslan Zaferi

Nazilli'de Nuri Arslan Zaferi

AK Partili Gürcan Ertürk ve ekibinin öne çıkardığı beyaz liste, mavi liste karşısında 12-1'lik skorla yenildi. Mevcut başkan Nuri Arslan üyerin oylarıyla güven tazeleyerek, başkan koltuğuna tekrar oturdu.

Nazilli Ticaret Odası seçimleri sabah saatlerinde hizmet binasında kurulan sandıklarda oy kullanma işlemi ile başladı. Saatler süren oy verme işlemi, saat 17:30'da sona erdi. Toplamda 1538 üyenin oy kullandığı seçimde, Nuri Arslan ve Gürdal Yüzügüler'in başı çektiği mavi liste ezici çoğunlukla üstünlük sağladı. 12 meslek grubundan sadece 1'ini kazanan beyaz liste ekibi ise sonuçlar açıklandıktan hemen sonra hizmet binasını terk etti.

AK PARTİ DESTEĞİ GÖZE BATTI

Nazilli Ticaret Odası'na başkan adaylığını haftalar öncesinde açıklayan Gürcan Ertürk ve destekçileri, sabah saatlerinden itibaren hizmet binası önüne geldi. AK Parti İlçe Başkanı Bülent Sayar, kendi meslek grubunda oyunu kullandıktan sonra binadan ayrılsa da yönetim kurulu üyeleri beyaz listeyi desteklemek için 17:00'a kadar bina önünde bekledi. AK Parti Gençlik Kolları Başkanı, Kadın Kolları Başkanı, Meclis üyeleri ve beyaz listenin arkasında destekçi olan Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk olmak üzere; Ali Ertürk gibi isimler hizmet binası önünde beyaz listeyi destekledi.

ZAFER AÇIKLANDI, ALKIŞLAR KOPTU

Seçim kurulunun sandık sonuçlarını açıklamasıyla Mavi Liste taraftarları Başkan Nuri Arslan'a sevgi gösterisinde bulunarak, uzun süre alkışladı. Tek tek tebrikleri kabul eden Nuri Arslan ve Meclis Başkanı Gürdal Yüzügüler, daha sonra hizmet binası önünde hatıra fotoğrafı çekildi.

whatsapp-image-2018-04-01-at-18_11_15.jpeg

f013e525-626b-452d-a03a-9ac47845c6d7.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.