Nazilli'de o isim adaylığını açıkladı

Nazilli'de o isim adaylığını açıkladı

Nazilli'de 24 yıldır galericilik yapan iş adamı Hikmet Görgülü, 27 Haziran'da yapılacak olan Galericiler Sitesi Olağan Genel Kurul öncesinde başkan adaylığını açıkladı.

Nazilli'de geçtiğimiz yıl yapımı tamamlanan Galericiler Sitesi, 27 Haziran'da Olağan Genel Kurul'a gidiyor. Toplam 77 üyesi bulunan Nazilli Otomotiv ve Traktörcüler Sitesi Genel Kurulu öncesinde iş adamı Hikmet Görgülü başkan adayı olduğunu duyurdu. 1994 yılından bu yana galericilik mesleğiyle uğraşan Görgülü, amacının yeni yapılan sitenin eksikliklerini gidermek ve bölge için yenilikçi adımlar atarak esnafın sorunlarını çözmek olduğunu ifade etti. 

AKTİF BİR SİTE OLACAK

Başkan adaylığıyla ilgili demeç veren İş adamı Hikmet Görgülü, başkan olması halinde, şeffaf bir yönetimle esnafların sorunlarına akılcı çözümler üreteceğinin altını çizdi. Sitenin yeni yapıldığına ve birçok eksikliklerinin olduğuna dikkat çeken Görgülü, "Nazilli’de yeni yapılmış olan Galericiler Sitesinin ve bölgedeki otomotiv ve traktör sektörünün sorun ve eksiklerini giderip, siteyi bölgenin parlayan yıldızı yapmak istiyoruz. Nazilli halkımıza daha iyi hizmet verebilmek, esnafın daha kalıcı ve başarılı olabilmesi, sitedeki mülk sahiplerinin de yapmış oldukları yatırımlarının karşılığını alabilmesi için şeffaf ve karşılıksız olarak çalışacağımızdan şüpheniz olmasın. Bu sorumluluk isteyen hizmet görevine ben ve yönetimim talibiz. Yeni yapılmış olan sitemizin tüm eksiklerini biliyoruz . Sitenin sıkıntıları giderebilmek için yeni projelerimizle esnafımızın gücüne güç katacağız. Daha aktif bir site yönetimi için tüm esnaf kardeşlerimin desteğini bekliyoruz" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.