Nazilli'de o park yeni haline kavuştu

Nazilli'de o park yeni haline kavuştu

Nazilli’nin en işlek yerlerinden biri olan Cumhuriyet Parkı, Başkan Alıcık’ın talimatlarıyla tepeden tırnağa yenilendi.

İlçenin en büyük parklarından biri olan Cumhuriyet Parkı, Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın talimatlarıyla, Nazilli Belediyesi ekipleri tarafından tümüyle yenilendi.

Kullanılamaz hale gelen Cumhuriyet Parkı eski havuzunun gereksiz kısımları küçültülerek daha kullanışlı hale getirildi. Yaklaşık 430 metrekare alana sahip havuzun ortasına 36 metre aydınlatmalı Türk bayrağı direği ada şeklinde tanzim edildi.

1-161.jpg

Havuz çevresine vatandaşların keyifle vakit geçirebilmesi için 4 adet deformesi az, ahşap görünümlü, demir profil kamelya eklendi.

Havuz zemini ise dayanıklı, dekoratif taş ile kaplanarak çiçeklik alanlarıyla güzel bir görünüme kavuşturuldu.

4-107.jpg

Parkın aydınlatma sisteminin tümüyle yenilendiğini belirten Başkan Alıcık, “Cumhuriyet Parkında ekiplerimiz yaklaşık 2 ay boyunca yoğun bir şekilde çalıştı. Özellikle yaz aylarında vatandaşlarımız buraya gelip aileleriyle vakit geçiriyor. Bu nedenle parkımızın gereksiz büyüklükteki havuzunu küçülttük. Peyzaj çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Günümüz aydınlatma sistemi olan led ile ışıklandırmamızı yeniledik. Eski Cumhuriyet Parkı totemini yeni görünüme kazandırdık. Parkımızdaki mevcut çocuk oyun grupları ve fitnes spor grupları tümüyle yenilendi. Nazillimize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

3-146.jpg

2-156.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.