Nazilli'de, öğretmen 5. kattan ölüme atladı

Nazilli'de, öğretmen 5. kattan ölüme atladı

Nazilli'de eşiyle tartıştığı iddia edilen 38 yaşındaki ögretmen, ailesinin gözü önünde yaşadığı apartmanın 5. katından atlayarak intihar etti.

Nazilli ilçesi Yıldıztepe Mahallesi'ndeki 10 katlı Belediye  Konutlarının 5'inci katındaki dairede oturan 1 çocuk babası ögretmen Ali Ekber Uçar,  bugün saat 18.00 sıralarında evinin mutfak penceresinden atladı. Uçar'ın bahçeye düştüğünü görenler, yardıma koştu. Öğretmen için 112 Acil Çağrı Merkezi'nden yardım istendi. Çağrı üzerine olay yerine polis ve sağlık görevlileri sevk edildi. 

whatsapp-image-2017-08-20-at-18.31.20.jpeg

HASTANEDE ÖLDÜ

Ağır yaralanan Ali Ekber Uçar yapılan müdahaleden sonra ambulansla Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Vücudunda çok sayıda kırık olan ve iç kanama geçirdiği tespit edilen Uçar, doktorların müdehalesine ragmen kurtarılamadı.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, Ali Ekber Uçar'ın evinde ve düştüğü yerde inceleme yaptı. Polis, olay sırasında evde olduğu iddia edilen eşi Nilüfer Uçar'ın da bilgisine başvurdu.


İddiaya göre, eşiyle tartışan öğretmenin sinirlenerek mutfak penceresinden atladığı öğrenildi. Acılı eş, hastanede sinir krizi geçirdi.

HABER: MEHMET ALİ CİNTOSUN

whatsapp-image-2017-08-20-at-18.31.20-(1).jpeg

whatsapp-image-2017-08-20-at-18.31.19.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum