Nazilli'de okul töreninde öğrenciler bayıldı

Nazilli'de okul töreninde öğrenciler bayıldı

Nazilli'de 2017-2018 eğitim-öğretim yılının ilk ders zili öncesinde bir lisede düzenlenen tören esnasında iki öğrenci fenalık geçirdi.

Nazilli Ticaret Lisesi'nde yeni eğitim-öğretim yılının başlaması nedeniyle sabah saatlerinde tören düzenlendi. Okul Müdürü, veliler, öğretmen ve yüzlerce öğrencinin hazır bulunduğu törende, istiklal marşının okunmasının ardından lise eğitimine yeni başlayan öğrenciler için eğitici konuşmalar yapıldı. Tören esnasında konuşma yapılırken, 9. sınıfların olduğu alanda B.G isimli öğrenci birden yere yığıldı.

Öğrencinin ağzından kan geldiğini gören öğretmenler, durumu hemen 112 Acil Sağlık Ekiplerine bildirdi. Bu esnada arkadaşının bayıldığını gören B.K(15) isimli başka bir öğrenci de fenalaşarak, bayıldı. Okul bahçesine gelen ambulansla Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan iki öğrenci, tedavi altına alındı. Törende ilk bayılan 15 yaşındaki B.G'nin epilepsi hastası olduğu ve kriz geçirdiği için bayıldığı öğrenildi. Hastanede ilk tedavileri yapılan iki öğrenci, bir süre sonra taburcu olarak evlerine bırakıldı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.