Nazilli'de olaylar bitmiyor!

Nazilli'de olaylar bitmiyor!

Aydın’ın Nazilli ilçesinde genç bir kızı taciz ettiği gerekçesiyle mahalleli tarafından darp edilen Rıfat D. (28) isimli genç, oturduğu binanın çatısına çıkarak intihar teşebbüsünde bulundu.

Olay Kurtuluş Mahallesi 93. Sokakta gece yarısından sonra saat 01.30 sularında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, evine gittiği sırada sokakta bulunan bir kızı taciz ettiği ileri sürülen 28 yaşındaki Rıfat D., mahalle sakinleri tarafından darp edildi. Bir anda kendisini kalabalığın içinde bulan şahıs, can havliyle oturduğu binaya sığındı.

Peşinden gelenlerden kurtulmak için 3 katlı binanın çatısına çıkan Rıfat D., eline geçirdiği bıçakla tehditler savurdu. Bunun üzerine tacize uğradığı ileri sürülen genç kızın yakınları Rıfat D.’nin oturduğu evi taş yağmuruna tuttu. Gerilen ortam polisin olay yerine gelmesiyle kontrol altına alındı.

ÇATIDA İNTİHAR ŞOV

Kendisine iftira atıldığını, kimseyi taciz etmediğini söyleyen Rıfat D., çıktığı binanın çatı katından aşağıda toplananların üzerine taş ve tuğla fırlatarak tehlike oluşturdu. Güvenlik güçleri ve sokak sakinleri, apartman girişi ve balkon altlarına saklanarak taş yağmurundan korundu.

Gecenin karanlığında soğuk havaya aldırış etmeden sürekli tehditler savurup kendisine iftira atıldığını söyleyen Rıfat D., yaşlı halasının yalvarmalarına aldırış etmeden aşağı atlama teşebbüsünde bulundu.
Birçok kez, çıkarttığı olaylar nedeniyle karakolluk olup hastaneye sevk edildiği öğrenilen şahsı aşağı indirmek için çaba gösteren güvenlik güçleri, Rıfat D.’nin aşağı atlama ihtimaline karşın bölgeye ambulans ve itfaiye takviyesi istedi.

POLİSİN İKNASI SONUÇ VERDİ

Kendisine dokunulmaması şartıyla aşağı ineceğini söyleyen Rıfat D.’nin bu sözleri üzerine sokakta toplananları evlerine dağıtıp kontrolü sağlayan güvenlik güçleri, 1 saatlik uğraşın ardından çatıya çıkarak, şahsı intihar eyleminden vazgeçirip sağlık muayenesi için hastaneye götürdü.

Burada da rahat durmayan Rıfat D., görevlilere zorluk çıkartınca polisler tarafından ifadesi alınmak üzere yaka paça emniyete götürüldü.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.