Nazilli'de "Ölüm Kavşakları" ışıklandırılacak

Nazilli'de "Ölüm Kavşakları" ışıklandırılacak

Nazilli’de ölüm kavşakları olarak bilinen Güzelköy ve Dallıca Mahallelerindeki yollarda ışıklandırma çalışmaları başlatıldı.

HAVADİS HABER-Bu zamana kadar meydana gelen trafik kazalarında onlarca kişinin hayatını kaybettiği Güzelköy ve Dallıca kavşaklarına nihayet el uzandı. Nazilli Belediyesi’nin ricası üzerine harekete geçen Karayolları Bölge Müdürlüğü her iki kavşağa da ışıklandırma yapmak için çalışma başlattı. Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ta ışıklandırma yapılacak olan iki bölgeye de giderek, karayolları yetkililerine teşekkür etti.

img_1872.jpg

Başkan Alıcık gazetecilere yaptığı açıklamada, “Bu çok büyük bir meseleydi. Vatandaşımızda bu durumdan oldukça şikayetçiydi. Baktığımızda Ankara-İzmir hattı oldukça işlek. Çok sayıda trafik kazası meydana geliyordu. Bu yüzden Karayolları Bölge Müdürlüğü’ne ve Aydın İl Şefliği’ne çok teşekkür ederim. Yetkilere ışıklandırma çalışmaları konusunda yapamayacakları bir durumla karşılaştıklarında bizim el atabileceğimizi söyledik. Önemli olan vatandaşımızın rahat ve huzurlu bir şekilde yaşamasıdır”. dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum