Nazilli'de "ÖNAL DEVRİMİ" sürüyor

Nazilli'de "ÖNAL DEVRİMİ" sürüyor

Bölgede 40 yıldan bu yana faaliyet gösteren Nazilli ve Çevresi Tarımsal Kalkınma Kooperatifi (ÖRKOOP), mevcut tesisinin yanında bulunan 8 dönümlük araziyi satın aldı. Araziye süt işleme tesisi kurulacağı bildirildi.

MEHMET ALİ CİNTOSUN - ÖRKOOP Başkanı Ünal Önal ve yönetiminin göreve gelmesinin ardından kooperatif büyümeye devam ediyor. Bereketli Mahallesi sınırları içerisindeki kooperatif merkezinin dar gelmesinin ardından Başkan Önal ve yönetimi yeni bir arazi satın almaya karar verdi. Mevcut tesisin güneyinde bulunan 8 dönümlük arazi, girişimler sonucunda 250 bin liraya satın alındı.  

e485386b-a8c1-4d02-aadb-6581a66e03ae-(1).jpg

SÜT İŞLEME TESİSİ AÇILACAK

Kooperatifin büyük bir sorununu ortadan kaldırdıklarını kaydeden ÖRKOOP Başkanı Ünal Önal, yeni araziye süt işleme tesisi açılacağını müjdeledi. Önal, kooperatifin büyümesi ve ulusal boyutta ivme kazanması için çaba göstereceklerini kaydetti. 

Yeni arazinin alınmasıyla ilgili açıklamalarda bulunan Önal, şunları söyledi;"Yıllardır kooperatif tesislerimizin olduğu alan toplum 10 dönüm,artık kooperatifimiz dar gelmeye başlamıştı.Geçen hafta içinde kooperatif binamızın alt tarafında ve bitişiğinde olan 8 dönüm arazinin pazarlığını yaparak araziyi satın aldık.Artık kooperatifimizin alanını 18 dönüme çıkarttık.Bu alanı kooperatifimize kazandırmak bana ve yönetim kuruluna nasip oldu , inşallah kooperatifimiz bu alanı da kullanarak üreticilerine daha çok hizmet etme fırsatı bulacaktır. Yeni alınan arazimize kooperatifimize yakışır bir süt işleme tesisi açacağız. Memleketimize hayırlı uğurlu olsun."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.