Nazilli'de operasyon yapılan evden cephanelik çıktı

Nazilli'de operasyon yapılan evden cephanelik çıktı

Nazilli'de Aydın İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen bakında uyuşturucu madde, çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi. Baskın sırasında evde bulunan evli çift gözaltına alındı.

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü ve Nazilli Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğince uyuşturucu madde ticareti ve kullanımını önlemeye yönelik olarak geçtiğimiz hafta başlatılan çalışma kapsamında yapılan operasyonda bir evden çok sayıda silah, mühümmat ve uyuşturcu madde ele geçirildi. Operasyon sırasında evde bulunan ve evli oldukları belirlenen M.Ö. ve eşi G.Ö.Ö. gözaltına alındı. Zanlıların ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda, 1 adet AK 47 Kalaşnikof tüfek, 42 adet Kalaşnikof mermisi, 3 Adet Blow 7,65 mm çapında çeşitli marka ve modelde tabanca, 131 adet çeşitli çaplarda tabanca mermisi, 17 adet el yapımı bomba imalatında ya da uzun namlulu silahlara susturucu amaçlı olarak kullanılabileceği değerlendirilen alüminyum görünümlü boru parçaları, 70,25 gram metamfetamin maddesi, 56 adet uyuşturucu hap, 16,8 gram esrar maddesi, 11 adet av tüfeği kartuşu, 3 adet uyuşturucu madde içme aparatı, 20 adet tarihi eser olduğu değerlendirilen sikke, çok sayıda elektronik materyal ele geçirildi.

Operasyonlarda ele geçirilen suç unsurlarıyla birlikte M.Ö. ve eşi G.Ö.Ö. gözaltına alındı.Zanlılar, emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevkedildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.