NAZİLLİ'DE PERŞEMBE PAZARI KURULACAK

NAZİLLİ'DE PERŞEMBE PAZARI KURULACAK

Nazilli’de bölgenin en büyük pazarı olan ve koronavirüs tedbirleri kapsamında kapatılan Perşembe Pazarı bu hafta kurulacak.

GÜNAY PABUŞÇU-Nazilli’de yeni tip koronavirüs tedbirleri kapsamında geçen hafta kapatılan Perşembe Pazarı’nın bu hafta açılıp açılmayacağı merak konusuydu. İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan sosyete pazarlarının açılma yasağı, 3 metre kuralı ve ilden ile seyahat engeli koyulmasının ardından Perşembe Pazarı'nın bu hafta kurulmasına karar verildi.
 

“GENELGEYE HARFİYEN UYULACAK”
Alınan tedbirler kapsamında Perşembe Pazarı'nın kurulacağını dile getiren Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, “İçişleri Bakanlığı tarafından şehirlerarası ulaşımın kısıtlanması üzerine şehir dışından gelecek olan pazarcı ve vatandaş sayısı azaldı. Seyahat Yasağı getirildi, daha kontrol altına alınabileceği için Kaymakamımız, Oda Başkanımızla orta karar alarak Perşembe Pazarının kurulmasına karar verdik. Pazarda bütün kurallara uyarak, maksimum tedbiri alarak, vatandaşlarımızın da kurallara uymasını sağlayarak alışveriş yapmalarını temenni ediyoruz. Pazarlar için gelen genelgeyi harfiyen uyulacak. Sosyete Pazarı açılmayacak. Dışarıdan gelen esnafımızda büyük bir ihtimalle seyahat yasağı nedeniyle pazara katılamayacaklar. Katlı otopark ve Hangar Kafe’nin otoparklarından Perşembe günü ücret alınmayacak” ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.