Nazilli'de Polis Haftası Kutlandı!

Nazilli'de Polis Haftası Kutlandı!

Nazilli’de Türk Polis Teşkilatı’nın 174’üncü kuruluş yıl dönümü münasebetiyle resmi tören düzenlendi.

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 174’üncü yılı nedeniyle Nazilli’de İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçesinde resmi tören düzenlendi. Yoğun yağış altında, Nazilli İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Taşdemir’in ev sahipliğinde düzenlenen törene Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Nazilli Cumhuriyet Başsavcı Vekili Savcı Cem Saklıca, Ağır Ceza Mahkemesi ve Adalet Komisyonu Başkanı Selahattin Afşin, Nazilli Baro Temsilcisi Av. Emel Şahin, İlçe Jandarma Komutanı J. Yüzbaşı Hakdan Öztürk, Askerlik Şube Başkan Vekili Per. Asb. Kd. Üçvş. Ahmet Dicle, CHP İlçe Başkanı Serkan Sevim, İYİ Parti İlçe Başkanı Durmuş Kural, Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan, Ticaret Borsası Başkanı Nurettin Kırlıoğlu, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkanı Hasan Karataş ve gaziler, daire müdürleri, şehit aileleri, polisler ile vatandaşlar katıldı.

Tören İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçesinde bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk konmasıyla başlarken, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti.Günün anlam ve önemini anlatan konuşmayı Komiser Sönmez Taşar yaptı. Taşar, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı kalarak çalıştıklarını söyleyerek Nazilli'nin emniyeti için gereken özveriyi elden bırakmadıklarını ifade etti. Dana sonra Cemre Yaren Tanrıöver tarafından Polis konulu şiir okundu. 

11-118.jpg

Tören, Emniyet Müdürlüğü içerisinde yapılan bayramlaşma merasimiyle devam etti. İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Daşdemir tebrikleri kabul ederken, ilk günkü heyecanla göreve devam ettiklerini ifade etti. "Nazilli halkının her türlü emrindeyiz" diyen Daşdemir emniyet güçlerinin mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarına devam ettiğini aktardı.

"ONLAR KADİFE ELDİVEN İÇİNDEKİ DEMİR YUMRUK"
Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük de tüm kamu kurumlarıyla birlikte polis teşkilatının yanında olduklarını kaydetti. Teşkilatın köklü bir kuruluş olduğunu belirten Kaymakam Küçük, "Yaptıkları iş kolay bir iş değil. Zor kullanma yetkisine sahip olan bir kurum olmaları bakımından güvenlik birimlerimizi kadife eldiven içindeki demir yumruğa benzetiyoruz" dedi.

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan da, katıldığı ilk resmi tören böylesine anlamlı bir güne denk geldiği için mutlu olduğunu dile getirerek, her zaman vatandaşın can ve mal güvenliği için büyük özveriyle çalışan Türk Polis Teşkilatının 174’üncü yılını kutladı.

'MARTILAR' YAĞMURA KARŞI UÇTU
Programda Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan ‘Martılar’ isimli bisikletli timi de tanıtıldı. Özellikle yaz aylarında ilçe merkezinde asayişi sağlamak için oluşturulan 6 kişilik bisikletli tim programda ilk kez görücüye çıktı. Martılar, yağışlı havaya rağmen protokolün önünden geçerek göreve başladı.

8888-001.jpg4

99-003.jpg

88-008.jpg

77-016.jpg

66-016.jpg

55-020.jpg

44-038.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.