Nazilli'de polise 4 bıçak darbesi

Nazilli'de polise 4 bıçak darbesi

Nazilli’de görevli polis memuru Fatih Çelik, istirahatlı olduğu sırada sebebi belli olmayan bir nedenle tartıştığı M.B. ve O.Y. tarafından dört ayrı yerinden bıçaklandı.

Olay, dün gece saat 03.00 sıralarında, Ocaklı Mahallesi'ndeki Kuzeytepe isimli eğlence mekanında yaşandı. Alınan bilgiye göre, Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Amirliği'nde görevli olduğu öğrenilen polis memuru Fatih Çelik, izinli olduğu dün akşam arkadaşlarıyla birlikte Kuzeytepe isimli mekana gitti. Gecenin ilerleyen saatlerinde karşıdaki masada oturan Mustafa Baytok ile bir otomobil galerisinde çalışan Okan Yılmaz ile yan bakma tartışması yaşayan Polis memuru, restoranın tuvaletlerinin olduğu noktada 3 kişi tarafından saldırıya uğradı. Kavgada, Sağ bacak, sol bacak, sağ kalça ve sol karın boşluğundan bıçaklanan Fatih Çelik, ağır yaralandı.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, polis memuru Fatih Çelik'i ambulansla özel bir hastaneye kaldırdı. Tedavi altına alınan Çelik'in hayati tehlikeyi atlattığı bildirildi. Kavga sonrasında Mustafa Baytok ve Okan Yılmaz jandarma tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

VEYSEL KARAHAN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.