Nazilli'de sahte ihbar sürprizi !

Nazilli'de sahte ihbar sürprizi !

Nazilli'de öğrenciler, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 174. yıl dönümü dolayısıyla, polislere sürpriz hazırladı.

NAZLI ALTINAYAR - Aydın’ın Nazilli ilçesinde Dört Renk Okulları’nda öğretmenin, “öğrenciler kavga etti” ihbarı üzerine okula gelen polis ekipleri, bayrak ve üzerinde 'Polis Haftanız Kutlu Olsun' yazılı pastayla karşılaştı.

Farklı kademedeki bir çok öğrenci, öğretmen ve idare kadronun yardımı ile Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 174. yıl dönümü dolayısıyla İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan polislere sürpriz bir kutlama programı hazırladı.
Kurucu öğretmen Emin Bazan’ın 155’i arayıp okulda öğrenciler arasında kavga çıktığını bildirdikten kısa bir süre sonra okula gelen ekipler okula geldiklerinde öğrencilerin sürpriziyle karşılaştı. 

Bir haftadır bu sürpriz için hazırlandıklarını belirten okul kurucularından Emin Bazan, "Öğrencilerimizin fikri üzerine polislerimize böyle bir sürpriz yaptık. Bir hafta önceden Nazilli İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Daşdemir'le görüştük. Kendisinin de onayını alarak 155'i arayıp sahte kavga ihbarında bulunduk. Polisler vatandaşın güvenliği için canları pahasına görevlerini yerine getiriyorlar. Biz de onların bu önemli günlerinde öğrencilerimizle birlikte yanlarında olmak istedik." dedi.
 

"BİRÇOK OLAYLA KARŞILAŞTIK BU SÜRPRİZ İLK OLDU"

İhbar üzerine gelip karşılaştıkları sürprizden dolayı mutluluklarını dile getiren Polis Memuru Ümit Üresin, "Hayatım boyunca unutamayacağım ve torunlarıma anlatacağım bir anım oldu. Bugüne kadar birçok olaya gidip pek çok şeyle karşılaştık. Böyle bir sürprizle ilk defa karşılaşıyoruz. Polis haftasında bize sürpriz yapan tüm öğrenci ve öğretmenlere teşekkür ederiz." diye konuştu.

Tebrikleri kabul eden emniyet görevlileri kendileri için hazırlanan pastayı kestikten sonra çok mutlu olduklarını ve unutamayacakları bir sürpriz olduğunu dile getirdiler.

img_5704-002.jpg

img_5755-001.jpg

img_5770-001.jpg

img_5772-001.jpg

img_5783.jpg

img_5787.jpg

img_5821.jpg

img_5816.jpg

img_5850.jpg

img_5663.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.