Nazilli'de Seçim Ofisi Açılışına Yoğun İlgi!

Nazilli'de Seçim Ofisi Açılışına Yoğun İlgi!

Millet İttifakı’nın Nazilli Uzun Çarşı’da bulunan seçim ofisi törenle açıldı.

CHP'li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı'nın Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özlem Çerçioğlu; CHP Aydın Milletvekili ve CHP Parti Meclis Üyesi Bülent Tezcan, CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İYİ Parti İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu, İYİ Parti Aydın Milletvekili Adnan Sezgin ve İYİ Parti İl Başkanı Ali Çankır'la birlikte Millet İttifakı'nın Nazilli Belediye Başkan Adayı Kürşat Engin Özcan'ın seçim ofisi açılışına katıldı.

"BÜYÜKŞEHİR YASASINI SENİN ORTAĞIN ÇIKARDI"

Açılışta konuşan Çerçioğlu, MHP'li Nazilli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın Nazilli Belediye Başkan Adayı Haluk Alıcık'ı işaret ederek "Nazilli'ye 5 yılda 74 milyon lira yatırım yaptık. Yapmaya da devam edeceğiz. Birileri ağlıyor. 'Aydın büyükşehir oldu. Büyükşehir yasasından dolayı Nazilli'ye iyi hizmet edemedim.' diye. Kardeşim hizmet edemiyorsan niye aday oldun? Sanki büyükşehir yasasını ben çıkardım. Büyükşehir yasasını parlementoda AK Parti, yani senin ortağın çıkardı. Ağlayacaksan onlara ağla. Yapamıyorsan 'Yapamıyorum.' de." dedi.

"SAVAŞ'IN BİR ELİ YAĞDA BİR ELİ BALDA"

Cumhur İttifakı'nın Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş'ı da eleştiren Çerçioğlu, "Rakip bile demediğim aday, 'Siz, Aydın'a ne yaptınız?' diyor. Sen o kadar halktan kopuksun ki ne yaptığımızı göremezsin. Aydın'da yaşamadığım için hayata geçen projeleri bilemezsin. Senin bir elin yağda bir elin balda olduğu için benim yaptığım sosyal belediyeciliği beğenmezsin. Sosyal belediyecilik yapıp yapmayacağımı sana sormayacağım." dedi. (Duygu Dilek-Denge Gazetesi)

11-080.jpg

22-057.jpg

33-034.jpg

44-017.jpg

55-007.jpg

66-005.jpg

kk-002.jpg

kkk.jpgkkkk.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.