Nazilli'de sıkı denetim

Nazilli'de sıkı denetim

Nazilli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri Nazillide bulunan kahvehane ve çay ocaklarının genel kontrolleri ve denetimlerini yaptı.

Nazilli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri Nazilli’de bulunan kahvehane ve çay ocaklarını denetledi. İlçe merkezinde bulunan 150 civarındaki kahvehanede işyeri dâhilinin genel temizliği, fiyat listesi, yangın tüpü, ecza dolabı, duvarda sigara içilmez levhasının asılı olması, ocak tezgâhının mermer veya fayans olması, kullanılan alet ve edevatın temiz olması, çalışanların temiz iş önlüğü giymiş olması ve en az bir adet havalandırmalı wc olmasına dikkat edildi.  Kontrollerde bu talimatları uymayan veya eksik olan işletmelere genel olarak uyarılar yapılırken Bu kontrollerin sık sık yapılacağına uymayanlara gerekli cezai işlemlerin uygulanacağını belirten Nazilli Belediyesi Zabıta Müdürü Erkan Özdemir, 'ilçemizde vatandaşımıza hizmet veren kahvehane, kıraathane ve çay ocaklarının standartlarının yükseltilerek hizmet kalitesinin artmasını istiyoruz' dedi.

Nazilli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından öncelikle merkezdeki kahvehaneler ve çay ocaklarında başlatılan denetim ve kontrollerin tamamlanmasının ardından merkez dışındaki mahallelerin de denetleneceğini ifade eden Nazilli Belediye Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, halkın sağlığı açısından kahvehane ve benzeri yerlerde hijyen ve güvenlik kurallarının uyulmasının önemine işaret etti.

dsc_7486.jpg

dsc_7495.jpg

dsc_7505.jpg

dsc_7516.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.