Nazilli'de silahlı çatışma;4 gözaltı

Nazilli'de silahlı çatışma;4 gözaltı

Nazilli'de husumetli iki taraf arasında çıkan kavgada ölen yada yaralanan olmazken, 5 otomobil kurşunların hedefi oldu. Olayla ilgili, 4 kişi gözaltına alınırken, kavgaya karıştığı belirlenen 2 şüpheli ise her yerde aranıyor.

Olay, saat 01.10 sıralarında Altıntaş Mahallesi İstasyon Meydanı’nda bulunan taksi durağında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, husumetlisi M.Ö. ile taksi durağında karşılaşan taksici İ.B. bilinmeyen bir nedenden dolayı kavga etti. Kavganın büyümesi üzerine İ.B. aracından çıkardığı pompalı tüfekle M.Ö.’ye ateş açtı. M.Ö.’nün kardeşi İ.Ö. ve arkadaşı V.A.’da, İ.B’ye silahla karşılık verdi. İ.Ö. ve V.A. olay yerinden lüks otomobille kaçtı. Yaşanan silahlı çatışmada, şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı. Çatışma esnasında 2 taksi ve 3 lüks otomobilde maddi hasar meydana geldi.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, M.Ö., İ.B., E.A. ve A.O.’yu gözaltına aldı. Kaçan iki şüpheli İ.Ö. ve V.A.’ nın yakalanması için çalışma yürüten polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABER:MEHMET ALİ CİNTOSUN

nazillide-silahli-catisma-2052017-(5).jpg

nazillide-silahli-catisma-2052017-(1).jpg

nazillide-silahli-catisma-2052017-(7).jpg

1-062.jpg

2-059.jpg

3-054.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.