Nazilli'de Sivil Toplum Kuruluşları Başkan Alıcık’ı ziyaret etti

Nazilli'de Sivil Toplum Kuruluşları Başkan Alıcık’ı ziyaret etti

Nazilli’de faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret etti.

Sivil Toplum Kuruluşlarının sorunları ve Sivil Toplum Kuruluşları olarak Nazilli’de daha çok neler yapabilir amaçlı olan ziyarete Atatürkçü Düşünce Derneği Nazilli Şubesi Başkanı Şafaktan Nalân Ayas, Cumhuriyet Kadınları Derneği Başkanı Hikmet Çiçek, Emekli-Sen Nazilli Şube Başkanı Hüseyin Taş, Türkiye Emekliler Derneği Nazilli Şubesi (TÜED) Başkanı Faruk Baştepe, Türkiye Anneler Derneği Nazilli Şubesi Başkanı Gülhanım Aksoy, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Nazilli İlçe Başkan İbrahim Yağtu ve Alevi Kültür Dernekleri Nazilli Şubesi Başkanı Ali Haydar Yetim katıldı. Sivil Toplum Kuruluşları başkanları; Başkan Haluk Alıcık’a çalışmalarında başarılar dileyerek yaşadıkları sıkıntı ve sorunları paylaştı. Bunun yanında mensubu oldukları kuruluşlar ile Nazilli için çok daha fazla şeylerin yapılabileceği konularındaki fikir ve projeleri hakkında da konuşan Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkanları çalışmaları hakkında ayrıntılı bilgiler vererek, çeşitli konularda da görüş alış verişinde bulundu.

Kent genelinde birçok farklı alanda verilen kamu hizmetlerinin yetirince ve sağlıklı bir şekilde gerçekleştirilmesinde, sivil toplum kuruluşlarının görüş ve önerilerinin büyük önem taşıdığını dikkat çeken ve bu doğrultuda yapılan çalışmaları, yol haritası olarak gördüklerini belirten Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Sivil toplum kuruluşlarımızca eğitimde, sağlığa, spordan, sanata kadar geniş bir yelpazede gerçekleştirilen ve kentin gelişip kalkınmasına, sosyal bilincin pekiştirilmesine hizmet eden çalışmaları yakından ve takdirle takip ediyoruz. Bu ziyaret vesilesiyle, toplum yararına katkıda bulunan tüm sivil toplum kuruluşlarımızın ve deneklerimizin yanlarında olduğumuzu bir kez daha belirtmek istiyorum. Sosyal duyarlılık adına gerçekleştirdiğiniz tüm çalışmalardan dolayı, her birinize teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

ÇABALARINI TAKDİRLE KARŞILADI

Sivil Toplum Kuruluşları’nın toplumsal önemi ve rolüne değinen Başkan Haluk Alıcık, “Sivil Toplum Kuruluşları, insanların tek tek yapamadıklarını beraber, el birliğiyle yapmaktadır. Yani birlikteliği, gönüllülüğü ve dayanışmayı temsil eder. Sivil Toplum örgütlerinin yaygın olduğu ve kabul gördüğü toplumlarda sorunların, problemlerin çözümlerinin daha kolay olduğu, kurum ve kuruluşlar arasındaki ilişki ve münasebetlerinde daha medeni ve hoşgörülü bir şekilde yürüdüğü veya yürütüldüğü su götürmez bir gerçektir. Bu yüzden sizlerin bir araya gelip sorunlara çare aramanız ve yaşadığımız kentte daha fazla neler yapabiliriz çabasını harcamanız takdirle karşılıyorum. Sizler ile birlikte Nazilli’mizde daha çok neler yapılabilinecekse bizde belediye olarak her zaman sizlerin yanında ve destekçiniz olmaya devam edeceğiz. Yaşadığınız sorunları çözümlere kavuşması içinde elimizden gelen çabayı göstermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Nazilli'de Sivil Toplum Kuruluşları Başkan Alıcık’a ziyaret etti

Nazilli'de Sivil Toplum Kuruluşları Başkan Alıcık’a ziyaret etti

Nazilli'de Sivil Toplum Kuruluşları Başkan Alıcık’a ziyaret etti

Nazilli'de Sivil Toplum Kuruluşları Başkan Alıcık’a ziyaret etti

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.