Nazilli'de siyasetçiler hayal kırıklığına uğradı

Nazilli'de siyasetçiler hayal kırıklığına uğradı

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Nazilli'deki seçim bürosu açılışı fiyaskoyla sonuçlandı. CHP'nin ağır toplarının da bulunduğu açılış töreninde 250 kişinin katılması parti tabanınca rezalet olarak nitelendirildi.

HAVADİS HABER - 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimleri için CHP Aydın'da meydanlara indi. CHP'liler Nazilli İstasyon Meydanı'nda ki seçim bürosu açılışında biraraya geldi.  Meydanda az sayıda partili, CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, İl Başkanı Ali Çankır ve milletvekili adaylarını karşıladı. Seçim otobüsü üzerinden partililerine seslenen Genel Başkan Yardımcısı Tezcan, 250 kişilik kalabalığı görünce hayal kırıklığına uğradı. Halka seçim vaatlerinde bulunan Tezcan, Millet İttifakı'nın iktidara gelmesinin ardından yapacağı ilk işin OHAL’i kaldırmak olduğunu belirtti. OHAL’in kalkışıyla birlikte ülkeye demokrasiyi getireceklerini söyledi. 

ad02c1a2-4f3b-439a-9582-5bc48ce0b085.jpg

ÇERÇİOĞLU'NUN AÇILIŞLARINA BİNLER AKIN EDİYOR !

CHP'nin meydanlara indiği gün partililerin ilgisizliği kamuoyunun dikkatinden kaçmadı. Büyükşehir Başkanı Çerçioğlu'nun ilçelerdeki açılışlarına bile binlerce vatandaş katılırken, seçim bürosu açılışında beklenen ilginin gösterilmemesi, partililerin milletvekili adaylarını cezandırdıkları iddia edildi.  

aa2ab466-35e1-46a9-b3e7-35b9bab2efdd.jpg

DEVECİ VE BAYDAR DOSTLUĞU

Nazilli'de 20 binin üstünde oy potansiyeli bulunan CHP'nin bugün meydana kalabalık toplayamamasın en büyük nedeninin ise İlçe Başkanı Ali Deveci'den kaynaklandığı ileri sürüldü. Parti kulislerinden alınan bilgiye göre, Bülent Tezcan'ın Aydın Milletvekili Metin Lütfü Baydar'ın üstünü çizdiği, Deveci'nin de Baydar'ı desteklediği iddia edildi. İlçe Başkanının aday listesinden duyduğu rahatsızlığı her ortamda dile getirdiği ve mevcut il yönetimiyle de ters düştüğü kaydedildi. 

b5b654f4-a9a2-4ce9-a97c-fc3bc4374364-(1).jpg

ÇERÇİOĞLU'NUN SAĞ KOLU; " O VARSA BEN YOKUM"

Geçtiğimiz günlerde CHP'nin Nazilli Belediye ve Aydın Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Necmettin Ünüvar da 2.sıra adayı Hüseyin Yıldız'ın listeye konulması durumunda destek vermeyeceğini belirtmişti. Çerçioğlu'nun sağ kolu olan Ünüvar'ın milletvekili Yıldız'a karşı başlattığı "O varsa ben yokum" savaşı, CHP'de yeni çatlakların oluşmasına neden oldu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum