Nazilli'de şok intihar!

Nazilli'de şok intihar!

Nazilli’de 22 yaşındaki Azeri asıllı Hicran Novruzova, birlikte yaşadığı arkadaşına önce fotoğrafını gönderdi, sonra da “İntihar ediyorum” mesajını yazdıktan sonra kendini iple asarak yaşamına son verdi.

Olay, Zafer Mahallesi 104 Sokak’ta bulunan bir evde meydana geldi. Nazilli’de psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Ermenistan doğumlu Azeri asıllı Hicran Novruzova (22), B.Y. ile birlikte yaşadığı evde kendini asarak intihar etti. Olay öncesi genç kız, arkadaşı B.Y.’ye iple tavana asılmış fotoğrafını gönderdi. Fotoğrafın altına da “İntihar ediyorum” mesajı yazan Novruzova, B.Y.’nin sayısız kere aramasına rağmen telefona cevap vermedi. B.Y. durumu 112 Acil Servis ekiplerine ve polise haber verdi. 

SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Olay yerine gelen 112 sağlık ekibi, Hicran Novruzova’nın hayatını kaybettiğini belirledi. Birlikte yaşadığı genç kızın öldüğünü gören B.Y. sinir krizi geçirdi. Hicran’ın kendini nasıl kıydığına anlam veremediğini söyleyen B.Y. ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Polis ekipleri olay yerinde inceleme yaparken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABER: MEHMET ALİ CİNTOSUN

sa.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.