Nazilli'de şok intihar girişimi

Nazilli'de şok intihar girişimi

Nazilli’de, 4 katlı Nazilli Belediye binasının çatısına çıkan şahıs, intihar girişiminde bulundu.

28 yaşında ve alkollü olduğu öğrenilen genç adamın yaklaşık 15 dakika süren intihar girişimi ikna çabalarının ardından olayı gören duyarlı iki vatandaşın gencin anlık boşluğundan yararlanıp onu çekip alması ile son buldu.

Olay, Nazilli’de saat 19.00 sularında meydana geldi. İntihar nedeni henüz belirlenemeyen Rıfat D. (35), bir süre alkol aldıktan sonra Nazilli Belediyesi’nin çatı katına çıkarak intihar etmek istedi. Dört katlı binanın çatı katından ayaklarını sarkıtarak intihar etmek isteyen genç adam, çevrede bulunan vatandaşlar tarafından fark edildi. İtfaiye ve sağlık ekiplerinin olay yerine intikali ile hareketli dakikalar başladı. İtfaiye ekipleri meraklı kalabalığı uzaklaştırmak için önce güvenlik şeridi çekti ardından ikna çabaları başladı. Sağlık ekipleri de her türlü olumsuz duruma karşı hazır bekledi.

Üstündeki tişörtü çıkartıp aşağıya atan ve korumalıklarda gezen Rıfat D. intihardan vazgeçirilmek istenirken,çevredekilere "Kimse yanıma gelmesin.Atlarım" diye bağırmaya başladı. Onun bu bağırışları sürerken genç adamın bir anlık dalgınlığından yararlanan duyarlı iki vatandaş tarafından çatıdan çekip alındı. Polis eşliğinde binadan indirilen Rıfat D., sağlık kontrolünün ardından ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

Bu arada Rıfat D.’nin akıl sağlığı yerinde değil raporu olduğu da öğrenildi.

dsc_2408.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum