Nazilli'de şoke eden intihar !

Nazilli'de şoke eden intihar !

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nda, Nazilli'nin Toygar Mahallesi'nde yaşayan Esenköy Orta Okulu 8.sınıf öğrencisi 14 yaşındaki Nazmi Aslan, kendini asarak intihar etti.

Olay, Nazilli'nin Toygar Mahallesi'nde 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nda 23.00 sıralarında meydana geldi.

OĞLUNU AĞILDA ASILI BULDU

Geçimini çiftçilik yaparak sağlayan 2’si kız 4 çocuk babası Mehmet Aslan, teravih namazından sonra eve döndüğünde, Nazmi Aslan'ın eve dönmediğini görünce oğlunu aramaya başladı. Oğlunun telefonuna cevap vermemesi üzerine aramaya devam eden baba, Nazmi Aslan'ın birlikte teravih namazına gittiği arkadaşlarına ulaşarak oğlunu sordu. Arkadaşlarının onlarla camiye gelmediklerini söylemesi üzerine eve dönen Mehmet Aslan evlerinin arka bahçesindeki hayvan damını girdi. Ağılda oğlunun naylon ambalaj ipiyle tavanda asılı cesediyle karşılaşan baba hemen durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri talihsiz çocuğun hayatını kaybettiğini tespit etti.

Nazmi Aslan’ın olay günü arkadaşı Osman Ekiz’in evine gittiği, arkadaşının evde olmadığını görünce ailesine bir şey söylemeden oradan ayrıldığı öğrenildi. Üzerinden herhangi bir intihar notu çıkmayan ve neşeli biri olarak bilinen Aslan'ın cep telefonu incelemeye alındı.

Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı ilk incelemenin ardından Nazmi Aslan’nın cenazesi Nazilli Devlet Hastanesi Morguna, oradan da kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morguna gönderildi. Jandarma, intiharla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.