Nazilli'de tahra saldırısına bekçi engeli!

Nazilli'de tahra saldırısına bekçi engeli!

Nazilli ilçesinde eşini darp ettikten bir süre sonra araya girmeye çalışan vatandaşa tahrayla saldırı girişiminde bulunan bir kişi, bekçiler tarafından etkisiz hale getirildi.

MEHMET ALİ CİNTOSUN - Alınan bilgiye göre,  Göker B. eşi Gözde B. ile 23 Nisan Parkı'nda sebebi bilinmeyen nedenden dolayı tartışmaya başladı. Öfkeli eş, karısını onlarca insanın önünde darp etti. Bu sırada M. T. A. isimli bir vatandaş, Göker B' ye engel olmak istedi. Saldırgan şahıs araya giren gence küfrederek "bekle birazdan geleceğim" dedi ve eşiyle birlikte bölgeden uzaklaştı. Bir süre sonra Göker B. elinde tahrayla parka geldi.

BEKÇİLER HAYAT KURTARDI 

"Neden araya giriyorsun" diyerek tahrayla gence saldırmaya çalışan şahıs, o esnada bölgede devriye atan bekçilerin hızlı müdahalesiyle etkisiz hale getirildi. Kıl payı ölümden dönen gencin hayatını kurtaran bekçiler, durumu polis ekiplerine bildirdi. Bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Gözaltına alınarak karakola götürülen Göker B'nin akli dengesinin yerinde olmadığı tespit edildi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.