Nazilli'de Tren Garı içkili yer bölgesi ilan edildi!

Nazilli'de Tren Garı içkili yer bölgesi ilan edildi!

Nazilli Belediye Meclisi'nin oy çokluğuyla aldığı karar doğrultusunda İstasyon Meydanı'nda bulunan Tren Garı mevkisi, içkili yer bölgesi ilan edildi.

MEHMET ALİ CİNTOSUN-Nazilli Belediye Meclisi Temmuz ayı olağan toplantısının ilk oturumu bugün gerçekleştirildi. Toplantıya "İçkili yer bölgelerinin tespitinin görüşülmesi" maddesi damga vurdu. MHP ve AK Parti grubu maddeyi redderken, İYİ Partili ve CHP'li üyelerin oy çokluğuyla aldığı karar doğrultusunda İstasyon Meydanı'nda bulunan Tren Garı mevkisi içkili yer bölgesi olarak kabul edildi. AK Partili Bülent Sayar ve Ali Ertürk alınan kararı sert bir dille eleştirirken, belediye başkanı Kürşat Engin Özcan da kararın Nazilli için bir ihtiyaç olduğunu kaydetti. 
HANGAR KAFE'DE ALKOL VERİLECEK 

Konuyla ilgili Havadis Gazetesi'ne konuşan Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, "Karar meclisten geçti. Şimdi İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Nazilli Kaymakamlığı'ndan olur alacağız. Nazilli' nin buna ihtiyacı var. Mevcut bölgede alkollü mekanlar zaten mevcut, meclisteki muhalif arkadaşlar tribünlere oynadılar. Konuya hakim olmadıkları için maddeyi sabote etmeye çalıştılar"dedi. 
Ayrıca, Kürşat Engin Özcan yapılacak düzenleme ve planlamayla belediye işletmesi olan Hangar Kafe'de de alkol satışının yapılacağını söyledi. 
NEREYİ KAPSIYOR? 
Kaymakamlıktan olur yazısı geldiğinde Hangar Kafe dahil olmak üzere, Hürriyet Caddesi üzerinde bulunan tren yolu üst geçidinin olduğu bölüme kadar içkili alan bölgesi o
lacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum