Nazilli'de Tren Kazası; 1 Ölü

Nazilli'de Tren Kazası; 1 Ölü

Nazilli’de hemzemin geçitten yolun karşısına geçmeye çalışan bir kadın, Devlet Demiryolları’na bağlı Yatırım İzleme Komisyonunu taşıyan özel turne treninin çarpması sonucu feci şekilde can verdi.

Kaza, Dallıca Mahallesi hemzemin geçidinde saat: 13.20 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre 45 yaşındaki Beyhan Çolak, halk arasında hocanın yeri olarak bilinen Dallıca’da ki hemzemin geçit yanında belli bir süre oturdu. Daha sonra karşıya geçmek için hareket eden Çolak’a, TCDD Yatırım İzleme Komisyonunu taşıyan, C.Y.  idaresindeki 35001 sefer sayılı, turne treni çarptı.  Çarpmanın etkisiyle yaklaşık 60 metre trenin altında sürüklenen kadın, olay yerinde can verdi.  Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen Jandarma ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Tren seferleri yaklaşık bir saat 30 dakika durduruldu.

“ANİDEN ÇIKTI”

Çolak’ın çevreye saçılan cansız bedeni rayların üzerinden Jandarma ekipleri tarafından toplanarak, bir araya getirildi. Savcı ve doktorun incelemelerinin ardından Beyhan Çolak’ın cenazesi Nazilli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili Devlet Demir Yolları yetkilileri Çolak’ın treninin önüne aniden çıktığını belirtti. Yetkililer yaptıkları açıklamada, “ Yatırım İzleme Komisyonunun yol kontrolü için turne yaparken, Bölge Müdürümüz ve müdür yardımcımızın da içinde olduğu 35001 sefer sayılı turne treni, İzmir-Denizli tren yolu 172. Kilometresinde aniden 35-40 yaşlarında bir bayanın trenin önüne çıkması sonucu kaza meydana gelmiştir” ifadelerini kullandı.

KIZININ DÜĞÜNÜ VARDI

Tren kazasında hayatını kaybeden Beyhan Çolak’ın kızı Sedef Çolak’ın iki hafta sonra düğünü olduğu öğrenildi. Kızının mutluluğunu göremeyen kadın, ailesini yasa boğdu.  Geçtiğimiz yıllarda tren kazalarının sıkça yaşandığı bölgede ilginç bir yazı dikkatlerden kaçmadı. Tren yolunun girişinde “Dur yolcu, dinle, bak, geç, burada kaza oldu, Allah korusun, amin”  yazısı Çolak’ın ölümüne engel olamadı.

Öte yandan cenaze otopsi için İzmir Adli Tıp Kuruma gönderildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

MEHMET ALİ CİNTOSUN-ÖZKAN EKİCİ

 

111.jpg

222.jpgnakaa.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.