Nazilli'de umutlar tükenmiyor

Nazilli'de umutlar tükenmiyor

Nazilli Belediyespor evinde ağırladığı maçta Şanlıurfaspor'a 2-1 mağlup olarak taraftarını üzerken, galibiyet hasretini de sürdürdü.

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta haftalardır galibiyete hasret olan Nazilli Belediyespor, Şanlıurfaspor'a da 2-1 mağlup olarak taraftarını üzdü.

Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Ahmet Yavuz, "Karşılaşmaya iyi başladık. Öne de geçtik. İstediklerimizi yapabildik. Golü bulduğumuz andan itibaren skoru korumaya çalıştık. Soyunma odasına önde girmek istedik. Rakip beraberlik golünü attı. Engel olamadık. İkinci yarının hemen başında yediğimiz golle de takımın motivasyonu düştü. Beraberlik için çok yüklendik ancan skora ortak olamadık. Skoru koruyamadığımız bir gerçek. Bunları aşacağız. Kazanan bir Nazilli Belediyespor izleteceğiz taraftara. Nazilli Belediyespor asla bu sıralamayı hak etmiyor. Yükselişe geçen bir Nazilli Belediyespor izleteceğiz taraftarlara" dedi.

NAZİLLİ YİNE EVİNDE OYNAYACAK

Öte yandan Nazilli Belediyespor bu hafta yine evinde oynayacak. Niğde Belediyespor'u ağırlayacak olan Nazilli Belediyespor bu kez galip gelerek taraftarının gönlünü almak istiyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum