Nazilli’de Üniversite Öğrencisi İntihar Etti!

Nazilli’de Üniversite Öğrencisi İntihar Etti!

Aydın’ın Nazilli ilçesinde, psikolojik bunalıma girdiği öğrenilen 21 yaşındaki üniversite öğrencisi genç, babasına ait tabancıyla canına kıydı.

Edinilen bilgilere göre olay, sabah 07.00 sıralarında Pınarbaşı Mahallesi 118 sokaktaki bir apartmanda meydana geldi. İddiaya göre, sabah okula gitmek için uyanmayan Çağrı Türker(21)’in annesi Hülya Türker(60) oğlunu uyandırmak için odasına girdi. Oğlunu kanlar içinde yatakta gören anne Türker, 112 Acil Yardım ekiplerini aradı. Sinir krizi geçiren anne ve baba Türker’in çığlıklarını duyan komşuları anne ve babayı odadan çıkarmaya çalıştı.
Sağlık ekipleri Çağrı Türker’in olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti. Olay yeri ekibi ve savcının incelemesinin ardından Türker’in cenazesi Nazilli Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Adnan Menderes Üniversitesinde okuduğu öğrenilen Türker’in ölüm haberini alan arkadaşları ve yakınları gözyaşlarını tutamadı.


BABASININ SAKLANDIĞI SİLAHI BULDU

Başına ateş ederek yaşamına son veren Çağrı Türker’in babasının emekli astsubay olduğu öğrenildi. Baba Kadir Türker’in daha önce intihara teşebbüs eden oğlundan silahını sakladığı belirtildi. Buna rağmen evde babasını silahını bulan Çağrı Türker, herkesin uyuduğu sabah saatlerinde babasına ait silahla başına ateş ederek yaşamına son verdi. Türker’in psikolojik bunalımda olduğu ve uzun süredir ilaç tedavisi gördüğü bilgisine ulaşıldı.

a603bd62-f259-4b18-985a-f9fa00117d4e.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.