Nazilli'de uyuşturucu operasyonu

Nazilli'de uyuşturucu operasyonu

Aydın İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Söke, Nazilli, Efeler, Bozdoğan, Çine ve Kuyucak’ta orman ve hazine arazilerinde düzenlediği yasa dışı kenevir ekim operasyonunda 662 kök kenevir bitkisi ele geçirdi.

Aydın İl Jandarma Komutanlığınca “Uyuşturucu madde eylem planı” çerçevesinde yapılan çalışmalar kapsamında bazı kişilerin ormanlık ve hazine arazilerine yasadışı kenevir ekimi yaptıkları, yetiştirdikleri ve bu kenevir bitkilerinden kubar esrar maddesi elde ederek satacakları bilgisine ulaştı.

ARAMALARA NARKOTİK KÖPEKLERDE KATILDI

Belirlenen adreslerde asayiş, istihbarat, kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele timleri ile narkotik köpek unsurlarınca yapılan aramalarda Söke’nin Sarıkemer ve Yamaç Mahallelerinde 247 kök, Nazilli’nin Aksu Mahallesi’nde 210 kök, Efeler’in Kozaklı ve Kuyucular Mahallerinde 97 kök, Bozdoğan’ın Pınarlı Mahallesi’nde 35 kök, Kuyucak’ın Musakolu Mahallesi’nde 43 kök ve Çine’nin Kavşit Mahallesi’nde 28 kök olmak üzere toplam 662 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.

Yapılan aramalarda gözaltına alınan şüpheliler V.T., S.D., ve S.A. ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Ele geçirilen 662 kök kenevir bitkisi yakılarak imha edildi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.