Nazilli'de Vicdansızlık!

Nazilli'de Vicdansızlık!

Nazilli’de geçtiğimiz günlerde motosikletiyle trafik kazası geçiren ve ağır yaralanan Osman Başar(21), tedavi gördüğü Nazilli Devlet Hastanesi'nden taburcu olmasının ardından, kaza sırasında yardım etmek için yanına gelen bir kişi tarafından cep telefonun

Ordu Caddesi Şehit Bülent Taşkıran Kavşağı'nda trafik kazası geçiren ve ağır yaralanan motosiklet sürücüsü Osman Başar, Nazilli Devlet Hastanesi'nde gördüğü tedavinin ardından taburcu oldu. Taburcu olduktan sonra evine gelen Başar, kaza anında yanında olan cep telefonunu bulamadı. Görgü tanıklarının çektiği videoları izleyen Başar, yaralı halde yerde yatarken yardım etmek için yanına gelen bir kişinin cep telefonunu aldığını fark edip şikayetçi oldu.

"BU NASIL VİCDAN, BU NASIL İNSANLIK"

Duruma isyan eden Başar'ın annesi Çiğdem Başar, "Oğlum almaması için çok ısrar etmeme rağmen üç ay önce motosiklet satın aldı. Dikkatsiz bir sürücü yüzünden az daha canından olacaktı. Osman, ağır yaralı halde yerde yatarken yardım etmek için yanına gelmiş gibi yapan biri telefonunu almış. Bu nasıl vicdan bu nasıl insanlık? Benim oğlum yerde canıyla boğuşurken acı çekerken bu adam telefonunu çalmanın peşinde. Yerde yatan gencecik bir çocuk. Bunlar insanlıktan hiç nasip almamış mı" diye konuştu.

Görüntüleri Nazilli Emniyet Müdürlüğü'ne teslim ederek şikayetçi olan Başar, hırsızın bir an önce bulunmasını istedi. Polis, hırsızın kimliğinin tespit edilmesi için çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.