"Nazilli'de Villa Operasyonu" 3 Kişi Tutuklandı

"Nazilli'de Villa Operasyonu" 3 Kişi Tutuklandı

Nazilli'de uyuşturucu trafiğini takip altına alan KOM ekipleri, ilçede nefes kesen bir operasyon düzenledi. Yeşilyurt Mahallesinde bir villaya baskın yapan ekipler, gizli bölmelere saklanmış çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirdi.

Olayla ilgili mahkemeye sevk edilen karı-koca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABER-MEHMET ALİ CİNTOSUN Başarılı operasyonlarını hız kesmeden devam eden Nazilli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri ilçede uyuşturucu ve kaçakçılığa geçit vermiyor. Geçtiğimiz gece Yeşilyurt Mahallesi'nde bir villada uyuşturucu satıldığı ihbarını alan ekipler, çevreyi takip altına aldı. Y.B. isimli bir şahsın adresten uyuşturucu alarak, sattığını tespit eden polis ekipleri, 20 yaşındaki genci gözaltına aldı. Mahkemeye sevk edilen zanlı tutuklnarak cezaevine gönderildi. Edinilen bilgiye göre tutuklanmadan sonra savcılıktan ev hakkında arama kararı çıkartan polis ekipleri, öğle saatlerinde eve  operasyon düzenledi. Baskında F.A. (45), N.A. (45), H.A. (18) ve S.A.(18) gözaltına alındı. Özel eğitimli köpeklerinde kullanıldığı operasyonda gizli bölmeye saklanmış 82 adet satışa hazır fişek, 278 gram esrar, 376 adet extacy hap, 2 hassas terazi ele geçirildi. 


OĞLU VE YEĞENİ SERBEST 


İfadeleri alındıktan sonra adliyeye sevk edilen evli çift F.A ve N.A. tutuklanarak ceza evine gönderildi. Çiftin oğlu ve yeğeni de denetimli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.