Nazilli'de yaşayan Suriyeliler unutulmadı

Nazilli'de yaşayan Suriyeliler unutulmadı

Nazilli Genç İnsani Yardım Vakfı, Nazilli’de yaşayan Suriyeli çocuklar ve ihtiyaç sahibi Nazillili çocuklara yardım için kermes düzenledi.

Nazilli Sümer Rekreasyon alanında düzenlenen etkinliğe, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ile Milliyetçi Hareket Partisi Aydın Milletvekili Adayı Deniz Depboylu, Nazilli İlçe Başkanı Kürşat Engin Özcan ve beraberindeki heyet katıldı. Düzenlediği kermesler ve farklı etkinlikler ile birçok yardıma muhtaç aileye ulaşan Genç İHH ekibi, yaptığı bu anlamlı projeyle gönüllerde taht kurdu.

Türkiye genelinde birçok başarılı yardım kampanyasına imza atan İHH yöneticileri, Aydın ve Nazilli'de aktif projelere devam ettiklerini belirterek, düzenledikleri kermesler ve farklı etkinlikler ile birçok yardıma muhtaç aileye ulaştıklarını söylediler. Nazilli'de de Suriyeli ve yetim Türk çocukları ile bir araya gelerek önce kahvaltı yapıp çocuklar ile çeşitli oyunlar oynayan Genç İHH’lar, programın bitişinde ise çocukları bir alana toplayarak kırtasiye malzemesi yardımı yaptılar.

1-011.jpg2-012.jpg3-011.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum