Nazilli'de yaşayanlar dikkat!

Nazilli'de yaşayanlar dikkat!

Son dönemde ev ve araç hırsızlığının çoğaldığı Nazilli’de emniyet güçleri teyakkuza geçti. Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü, ilçede yaşayan vatandaşlara tedbir almaları konusunda uyardı.

HAVADİS HABER - Nazilli’de artan hırsızlık olaylarına karşı polis, güvenlik tedbirlerini üst düzeye çıkardı. Son aylarda çoğalan motosiklet ve otomobil hırsızlığı şebekesinin yakalanması için Asayiş Grup Amirliği birimlerinden oluşan özel ekip çalışmalarını sıklaştırdı.  İlçe Emniyet Müdürlüğü, gece devriyesi atan polis ekiplerine hırsızlık olaylarına karşı daha dikkatli olmaları konusunda uyardı.  Araçların kilit sistemlerinin güçlendirilmesi, evlerde pencere ve kapıların açık unutulmaması gerektiğini bildiren emniyet yetkilileri, vatandaşlara olumsuz bir durumda 155 polis imdat hattını aramalarını istedi. 

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü’nün internet sitesinde ise dolandırıcılara karşı bilgilendirme mesajı yayınlandı. Mesajda, “Sizleri telefonla arayarak kendilerini polis, asker veya savcı gibi ünvanlar kullanmak suretiyle aradığı, '' darbe mensupları ve terör örgütü üyeleri tarafından adınıza hat çıkarıldı, adınız darbeye karıştı veya darbe listesinde adınız var'' gibi bir takım kurgular üzerine operasyon yapılacağını beyan ederek vatandaşlarımızdan para ve altın isteyen şahıslara inanmayın. Böyle bir durumda hemen 155 Polis İmdat İhbar hattını arayın...” denildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.