Nazilli'de Yaz Hentbol Kursu Başladı

Nazilli'de Yaz Hentbol Kursu Başladı

Nazilli Belediyesi bünyesinde organize edilen hentbol kursları, Nazilli Belediyesi Rıdvan Dilmen Spor Tesislerinde çalışmalarına başladı.

Nazilli Belediyesi bünyesinde organize edilen hentbol kursları, Nazilli Belediyesi Rıdvan Dilmen Spor Tesislerinde çalışmalarına başladı.

Nazilli Belediyesinin okulların yaz tatiline girmesi ile öğrencilerin sağlıklı bir yaz tatili geçirmeleri için başlatmış olduğu ücretsiz spor kurslarından Hentbol Kursu çeşitli yaş gruplarından öğrencilerin katılımları ile çalışmalarına start verdi. Yaş gruplarına göre haftanın 4 günü faaliyet gösteren Hentbol kursuna katılımlar devam ediyor. Halen 12-14 yaş grubunda; 20 kız, 20 erkek öğrenci, 15-17 yaş grubunda; 10 kız, 15 erkek öğrenci, 18 ve üstü yaş grubunda da yaklaşık 20 öğrencinin çalışmalara katıldığı Hentbol Kursuna Nazilli Belediyesi servis, malzeme ve salon desteğinde bulunuyor. Çalışmalar Beden Eğitimi Öğretmenleri Lokman AKKAYA ve Hamza BAYRAK nezaretinde sürdürülüyor. Haftanın dört gününe yayılan çalışmalar yaş gruplarına göre üç ayrı kategoride eğitime tabi tutuluyor.

Yetenekli sporculara Belediyespor ve diğer amatör kulüplerinden lisans fırsatı

Üç ayrı yaş grubu için haftada iki seans şeklinde uygulanan programlar sonunda başarı gösterip gelişme kaydeden yetenekli sporcuların Belediyespor ve diğer amatör kulüplerinde lisanslı sporcular olarak performanslarını sergileme imkanı bulabileceklerini vurgulayan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, yaz kurslarının kurslara katılan tüm çocuk ve gençlere hayırlı olmasını dileyerek; "Çocuklarımızın ve gençlerimizin sağlıklı bir yaz tatili geçirmeleri için Belediye olarak üzerimize düşen her şeyi yapıyoruz çocuklarımız spor sayesinde uzun yaz tatili boyunca hem keyifli vakit geçirecek hem de yeni arkadaşlıklara kucak açacaklar. Ortak bir amaç ile bir araya gelen bu genç ve çocuklarımız kuracakları bu birlik beraberlik ile huzurlu ve de sağlıklı bir yaz tatili geçirebilecekler. Dallarında uzman eğitmenlerimizin kurslarımızda görev almaları çocuklarımız için yine ayrı bir avantaj olduğu düşüncesinde olarak kurslara katılan tüm sporcu ve kendilerini yararlı insanlar yetiştirmeye adayan tüm kurs hocalarına çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.