Nazilli'de Yol Seferberliği Devam Ediyor

Nazilli'de Yol Seferberliği Devam Ediyor

Büyükşehir yasası gereği Nazilli ilçe sınırlarına dâhil olan Dallıca Mahallesinden İsabeyli Mahallesi sınırına kadar olan yolda düzenleme çalışmalarının yapımına devam ediliyor.

Ordu Caddesinin sonundan İsabeyli Mahallesi sınırına kadar olan Dallıca yolu Nazilli Belediyesi tarafından düzenleme kapsamına alınmasının hemen ardından başlatılan çalışmalarda ilk olarak mevcut yol genişletilerek kenar bordürleri döşendi. Geçtiğimiz aylarda Ordu Caddesi devamı olarak bilinen eski adıyla Aydın yolu Dallıca geçiş güzergâhı, İsabeyli sınırına kadar genişletildikten sonra Dallıca mahallesi yolu parke taşı ile kaplandı. Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından sürdürülen yol düzenleme çalışmalarının 2.’nci Evresinde ise yol kenarında bulunan sulama arkları kaldırılarak 800 mm’lik beton borular döşendi. 150 metrelik beton boruların döşenmesi ile sulama kanalları oluşturulduğu gibi yağmurlama çalışması da yapılmış oldu. Yolun 2 bölgesinde bulunan 2 adet yol geçiş borusunun da değiştirilmesinden sonra yoldaki tümsek görüntü giderilerek yol sathı düzgünleştirildi. Yol güzergahı üzerindeki çalışmaların son safhasına gelindiğini belirten Fen İşleri Müdürü İbrahim Topçu, İsabeyli mahallesi sınırına kadar daha önceden parke taşı ile döşenmiş yolun devamına ilaveten 100 metrelik kısmının da yine parke taşı kaplanacağını kalan kısmında da kısmi asfaltlama çalışması yapılarak yolun trafik açısından rahatlamasının sağlanacağını ifade etti.

Ordu caddesi sonundan yani Dallıca Mahallesi başlangıcından, İsabeyli Mahallesi sınırına kadar olan yaklaşık 2 kilometrelik Dallıca yolu güzergâhındaki yol genişletme ve düzenleme çalışmalarının önemli bir gereklilik olduğunu ifade eden Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık “Devlet Karayolunun alternatifi olan ve trafiğin oldukça yoğun seyrettiği Dallıca geçiş güzergâhı yolunun trafik açısından rahatlatılması ve vatandaşın mağduriyetinin giderilmesi gerekiyordu. Geçtiğiz aylarda başlattığımız çalışmalar Fen İşleri Müdürlüğümüzün sıkı bir çalışma gayretleri ile 6-7 aylık süreç içerisinde son aşamalarına getirildi. Bu süreç içerisinde vatandaşımızın göstermiş olduğu sabırdan dolayı teşekkür ediyorum. Yapılan yol düzenleme ve genişletme çalışmalarını sorunsuz bir şekilde sonuçlandırmak üzereyiz. Yenilenmiş yolumuzun halkımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyor kazasız belasız günler temenni ediyorum” dedi.

Nazilli'de Yol Seferberliği Devam Ediyor

Nazilli'de Yol Seferberliği Devam Ediyor

Nazilli'de Yol Seferberliği Devam Ediyor

Nazilli'de Yol Seferberliği Devam Ediyor

Nazilli'de Yol Seferberliği Devam Ediyor

Nazilli'de Yol Seferberliği Devam Ediyor

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.