Nazilli'de yol verme kavgasının görüntüleri ortaya çıktı

Nazilli'de yol verme kavgasının görüntüleri ortaya çıktı

Nazilli'de geçtiğimiz hafta trafikte silahla ve bıçakla birbirlerini ağır yaralanan 2 kişinin ölümüne kavgası amatör kamera tarafından saniye saniye görüntülendi. 

Nazilli'de geçtiğimiz haftanın en çok konuşulan olayı amatör kamerayla görüntülendi . Olay 10 Haziran 2017'de Ordu Caddesi üzerinde meydana gelmişti. Otomobiliyle evine doğru yola çıkan galerici Can Bayram (43) ile önünde bisikletiyle seyir halinde bulunan 17 yaşındaki M.F.Y. arasında çıkan yol tartışmasında taraflar birbirlerini silahla ve bıçakla ağır yaralamıştı. 

Yaşanan olay amatör kamera tarafından saniye saniye görüntülendi. Havadis Gazetesi'nin WhatsApp ihbar hattına gelen görüntülerde, 17 yaşındaki M.F.Y.'nin galericici Can Bayram'a attığı bıçak darbeleri görülüyor. Can Bayram'ın daha sonra silahına davranıp iki el silah sıktığı duyuluyor. Karnından giren kurşunla yaralanan M.F.Y.'de olay yerinden kaçıyor.

Olayın ardından tedavi altına alınan iki yaralı, hastaneden taburcu edildi. M.F.Y. ve Can Bayram dün adliyede savcılığa ifade verdi. M.F.Y. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

HABER: MEHMET ALİ CİNTOSUN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.