Nazilli'deki cezaevi firarisi yakalandı

Nazilli'deki cezaevi firarisi yakalandı

Aydın'ın İncirliova İlçesi'nde, tren istasyonunda şüpheli hareketlerinden dolayı kontrol edilen ve üstünden kimlik çıkmayan kişinin, emniyette yapılan parmak izi incelemesinde cezaevi firarisi Umur Akdağ olduğu ortaya çıktı.

Aydın-İzmir Karayolu üzerindeki bir tren istasyonunda dün öğle saatlerinde bekleyen bir kişinin hareketlerinden şüphelenen sivil polis ekipleri, kimlik sordu. Kimliğinin olmadığını söyleyen ve adının Ömer Akdağ olduğunu belirten şüpheli, emniyete götürüldü. Burada yapılan sorguda şüphelinin verdiği bilgilere göre kayıtlarda bir kişinin olmadığı görüldü. Polis ekipleri bunun üzerine, parmak izi teşhisi yaptı. Yapılan kontrolde, şüphelinin 8 Şubat'ta Nazilli Açık Cezaevi'nden firara eden 24 yaşındaki Umur Akdağ olduğu ortaya çıktı.

Umur Akdağ'ın mala zarar verme, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, yalan beyanda bulunma ve hakaret gibi toplam 6 suçtan kaydının bulunduğu, kesinleşmiş 4 yıl hapis cezası olduğu öğrenildi. Cezaevi firarisi Umur Akdağ, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.