Nazillideki cinayetin sır perdesi aralandı

Nazillideki cinayetin sır perdesi aralandı

Nazilli'de geçtiğimiz günlerde meydana gelen cinayetin perde arkası yavaş yavaş aralanıyor. İki yıl önce aynı fabrikada çalıştıklarını belirlenen İbrahim Kuru ve Ö.K'nın "Portif" kullanma kavgasının ardından, birbirlerine resmen savaş açtıkları öğrenildi.

MEHMET ALİ CİNTOSUN-ÖZEL 31 Ağustos günü Muammer Aksoy Mahallesi Kurusekiz mevkisinde bir kişinin silahlı saldırıya uğradığı ihbarını alan polis ekipleri, olay yerine vardığında 24 yaşındaki İbrahim Kuru isimli şahsın hayatını kaybettiğini belirledi. Olayla ilgili inceleme başlatan ekipler, cinayet zanlısının 23 yaşındaki Ö.K. olduğunu tespit etmesinin ardından çalışmalarını sıklaştırdı. 
OLAYIN BAŞLANGICI PORTİF KAVGASI 
Cinayetle ilgili olayın ayrıntılarına ulaşan Havadis Gazetesi, iki yıldır süren husumeti, ortaya çıkardı. İki yıl önce aynı fabrikada çalıştıkları öğrenilen İbrahim Kuru ve Ö.K'nın "portif" kullanmak için kavga ettikleri öğrenildi. Daha sonrasında husumet büyüyerek ikili arasında çok kez kavga çıktı.İbrahim Kuru, bıçakla Ö.K'ya saldırdı. Saldırı sonrası hastaneye kaldırılan Ö.K'nın sağ kolu yüzde 60 işlevini kaybetti. İki taraf mahkemelik oldu ve davalarının da sürdüğü öğrenildi. Son olayda geçtiğimiz Mayıs ayında Arslanlı Mahallesinde yaşandı. Husumetlisinin evinin önünde pusu kuran Ö.K., Ibrahim Kuru'yu vuramayınca evini kurşunlamıştı.
NAR AĞACININ ARKASINDA PUSU KURMUŞ 
Sağ kolunun işlevini kaybetmesinin ardından Kuru'ya iyice kinlenen Ö.K., husumetlisinin Barlar sokağı yakınlarında bulunan bir tarlada çalıştığını öğrenince harekete geçti. Olay günü tarla sahibiyle birlikte yonca paketlerini traktöre yükledikten sonra yola çıkan İbrahim Kuru'ya, nar ağaçlarının arkasında saklanan Ö.K. silahıyla ateş açtı. Tarla sahibi hemen traktörden atlayarak kaçmaya başladı. Ö.K., Kuru'yu öldürdükten sonra tarla sahibinin arkasından da ateş etti fakat vuramadı.  Olayın ardından Ö.K. kayıplara karıştı. 
ÖZEL EKİP İŞ BAŞINDA 
Nazilli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Grup  Amirliği'ne bağlı özel ekip, Ö.K'nın yakalanması için çalışma başlattı. Birçok olayda başarılı operasyonlara imza atan özel ekibin şehirdeki kameraları mercek altına aldığı ve kısa süre içerisinde katil zanlısını yakalaması bekleniyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum