Nazilli'deki cinayette flaş gelişme

Nazilli'deki cinayette flaş gelişme

Nazilli'ye bağlı Bozyurt Mahallesi'nde dün sabah Muharrem Fındık'ı döverek öldürdükleri tespit edilen 3 zanlı, polisin başarılı operasyonuyla yakalandı.

İfadelerinde suçlarını kabul eden zanlılar, alkollü olduklarını, cinayeti Fındık'ın kendilerine küfür ettiği gerekcesiyle işlediklerini söyledi.

Dün sabah saatlerinde Bozyurt Mahallesi'nde yaşanan cinayetle ilgili gerçekler ortaya çıkmaya başladı.Cinayet, Nazilli Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı başarılı çalışma sonucu aydınlığa kavuştu. Barlar Sokağında bir işletmede çalışan 31 yaşındaki Muharrem Fındık'ın 3 kişi tarafından dövülerek vahşice öldürüldüğü olayın başlangıcının "küfürleşme" olduğu öğrenildi. 

Çapahasan Mahallesinde oturan annesi ve biri engelli iki kardeşini geçindirebilmek için gece kulübünde garson olarak çalıştığı ögrenilen Fındık'ın kimliğinin tespit edilmesinin ardından barlar sokağında bulunan MOBESE ve güvenlik kameralarını mercek altına alan ekipler, Muharrem Fındık'ın çalıştığı işyerinin kapanmasının ardından yakında bulunan bir gazinoya girdiğini tespit etti. Sabaha karşı F.K. idaresindeki otomobilin seri hareketler yapmasına karşı, sürücüyü uyaran hareketler yapan Fındık, daha sonra aracın içerisindeki  3 kişi ile küfürleşmeye başladığı görüldü. Fındık' ı zorla araca bindiren 3 kişi Arslanlı Yolu üzerinden Bozyurt Mahallesi'nde bulunan olay mahalline giderek cinayeti gerçekleştirdi.

Emniyet güçlerinin incelediği kamera kayıtlarında plakası ve rengi belirlenen otomobilin peşine düşüldü.Çalışmalarını derinleştiren polis, akşam saatlerinde arabayı kullandığı belirlenen F.K’yı(22) ve aracın içinde bulunan F.Y.' yi(34) gözaltına aldı.Soruşturma kapsamında üçüncü zanlı  olarak aranan İ.A.'da(26) gece saatlerinde yakalandı.

Emniyette sorguları süren 3 zanlı, bugün hakim karşısına çıkartılacak.

HABER: MEHMET ALİ CİNTOSUN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum