Nazilli'deki cinayette sır perdesi aralandı

Nazilli'deki cinayette sır perdesi aralandı

Nazilli'de Erhan ve Ercan Herdem’in kurban gittiği cinayetteki sır perdesi aralandı. İki kardeşin Vedat D'ye, metamfetamin yerine limon tuzu verdikten sonra öldürüldükleri ortaya çıktı

HABER MERKEZİ - 22 Ağustos'ta pompalı tüfekle ateş edilerek öldürülen Ercan ve Erhan Herdem kardeşlerin öldürülmesi olayıyla ilgili şok bir detay ortaya çıktı. Cinayetle ilgili aranan zanlılar İzmir Emniyet Müdürlüğü'nün başarılı çalışmasıyla yakalanmıştı. Cinayete ilişkin yürütülen soruşturma tamamlanırken, Herdem kardeşlerin uyuşturucu sevkiyatına kurban gittikleri öğrenildi.

Soruşturma kapsamında yakalanan cinayet zanlıları Vedat Düzgün ile ağabeyi Fuat Düzgün, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Cinayet davasıyla ilgili hazırlanan iddianamede Herdem kardeşlerin, aralarında uyuşturucu ticareti ilişkisi olan Ercan Herdem, Vedat Düzgün’e metamfetamin maddesi sattıkları ortaya çıktı. Düzgün'ün aldığı maddenin limon tuzu olduğu ortaya çıkınca, korkunç cinayet için düğmeye basıldı. 

2 kardeş, madde sattıkları şahıslarla boş bir arazide tekrar buluştu. Bir süre burada tartışmaya devam eden şahıslardan Vedat D., Ercan Herdem ve kardeşi Erhan Herdem'in 14 dakikada öldürdüğü öğrenildi. İddianamede, tasarlayarak adam öldürme suçundan Fuat Düzgün ve Vedat Düzgün hakkında müebbet hapis cezası istendi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.