Nazilli'deki intihar olayında flaş gelişme

Nazilli'deki intihar olayında flaş gelişme

Nazilli'de kız arkadaşı tarafından terk edilen ve bunalıma girerek silahla intihar eden 21 yaşındaki gencin ölümüyle ilgili detaylar gelmeye başladı.

MEHMET ALİ CİNTOSUN - Nazilli, bu akşam saatlerinde meydana gelen intihar olayıyla sarsıldı. Karacasu Meslek Yüksekokulu Aşcılık bölümünden bir yıl önce mezun olan İsmail Acar (21) Sümer Mahallesi 54 sokakta yanlız yaşadığı evde silahla kafasına sıkarak intihara teşebbüs etti. İntihar sırasında evde misafir olarak bulunan bir gencin bildirmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. 112 Acil Servis ekiplerince hastaneye kaldırılan genç, doktorların tüm müdahalesine rağmen hayata veda etti. 

b08d41ff-9c29-41c8-8d20-3f351cafb39f-001.jpg

"Kafama sıkacağım dayanamıyorum" 

İntihar haberini alan Acar'ın iş arkadaşları hastaneye akın etti. Bolu'da yaşayan Acar'ın ailesine de durum bildirildi. İddiaya göre, Acar'ın mezun olduğu okulda öğrenci olan G.A. isimli bir kızla ilişkisi olduğu öğrenildi. Yaklaşık bir hafta önce de G.A. tarafından terk edilen Acar, bunalıma girdi. İş arkadaşlarına da bunalımda olduğunu itiraf eden gencin, 3 gün önce "kafama sıkacağım dayanamıyorum" dediği öğrenildi. 

c7e5dd9c-bc7f-4747-aefb-7e7108c136cb-001.jpg

Olay yeri ekipleri evde inceleme başlattı.  Acar'ın intihar ettiği silahın ruhsatsız ve 7/65 çapında olduğu tespit edildi. İntihar sırasında evde bulunan bir genç ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Cumhuriyet Savcısı olay yerine gelerek incelemede bulundu. Acar'ın cesedi otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. 

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

3-141.jpg

1-155.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.