Nazilli'deki kovalamacada bir polis yaralandı

Nazilli'deki kovalamacada bir polis yaralandı

Aralarında bir cezaevi firarisinin de bulunduğu üç kişi, polisin dur ihtarına uymayınca Nazilli sokaklarında kovalamaca yaşandı. Havaya ateş açan güvenlik güçlerinin tüm uyarılarına rağmen kaçmayı sürdüren şahıslar, bir ekip otosuna çarparak durdu.

Nazilli'de 09 R 7323 plakalı bir aracın durumundan şüphelenen polis 'dur' ihtarında bulundu.

Akşam saat 21.30 sıralarında Şirinevler Mahallesi'ndeki pazar yerinde, aralarında bir cezaevi firarisinin de bulunduğu öğrenilen araçtaki 3 kişi, polisten kaçmaya çalışınca güvenlik güçleri havaya ateş açtı. Ancak araç içindekiler tüm uyarılara karşın kaçmayı sürdürdü. Yapılan telsiz anonsuyla bölgeye çok sayıda polis ekibi yönlendirildi.

Devlet karayolundan Cumhuriyet Mahallesi 267 sokak istikametine yönelen aracı yakalamak için, Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ile Asayiş Şubeye bağlı ekipler seferber oldu. Çevrede korku ve paniğe yol açan kovalamaca, kaçan zanlıların önce bir polis aracına, daha sonra da bir bahçe duvarına çarpmasıyla son buldu.

ARAÇTAN ÇIKANLAR ŞOKE ETTİ

Hareketli geçen kovalamanın ardından, araç içinde bulunan ve yaralama suçundan tutuklanarak cezaevine konulduktan sonra firar ettiği belirtilen F.B (27), karanlığı da fırsat bilerek izini kaybettirdi. Aracı kullandığı ileri sürülen R.S (24) ile U.D ise kıskıvrak yakalandı. Güvenlik güçleri, yakalanan araçta yaptıkları aramada, bir miktar eroin ile ruhsatsız pompalı tüfek ve bu tüfeğe ait olduğu belirtilen 209 fişek ele geçirdi.

BİR POLİS MEMURU YARALANDI

Öte yandan, kaçan zanlıların çarptığı ekip otosunda bulunan polis memuru T.K’nın hafif şekilde yaralandığı, olay yerine çağrılan 112 acil ambulansıyla Nazilli Devlet Hastanesine kaldırıldığı öğrenildi.

Yakalanan R.S ile U.D ise polis kontrolünde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Güvenlik güçleri, kaçan F.B’nin yakalanması için de çalışma başlattı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.