Nazilli'deki o hırsız yakayı ele verdi

Nazilli'deki o hırsız yakayı ele verdi

Aydın’ın Nazilli İlçesi’nde bir butikten farklı tarihlerde erkek montu çalan kadın,güvenlik kamerasından tespit edilerek yakalandı.

Olay 22 Şubat 2018 Perşembe günü saat 10:00’sıralarında Belediye yakınlarında bulunan ve erkek kıyafetleri satan bir butikte meydana geldi.

Atça Mahallesi’nde oturan iki çocuk Annesi 56 yaşındaki Y.S Perşembe günü geldiği Nazilli’de belediye yakınlarındaki butiğin önüne geldi.Kapı önünde askıda sergilenen erkek kıyafetleri arasından gözüne kestirdiği deri montu askından indirerek  önce üzerine giymeye çalışarak  bedenine baktı.İş yeri önünden geçen insanları fark eden kadın daha sonra montu yerine asarak diğer kıyafetlere baktı.Etrafta kimsenin olmadığı anı fırsat bilen Y.S askıdan indirdiği montu katladıktan sonra askısıyla birlikte güpegündüz alıp gitti.

BİR YIL ÖNCE DE AYNI İŞ YERİNDEN İKİ KEZ KIYAFET ÇALMIŞ

Bir saat sonra iş yeri önüne çıkan butik sahibi Muhammet Aysan askılardan birinde mont olmadığını fark edince güvenlik kamerasını izlemeye başladı.Kayıtlarda bir kadının montu katlatıp kucağında götürdüğünü fark edince polise ihbarda bulundu.

İhbar üzerine iş yerine gelen polis güvenlik kamera kayıtlarını alarak inceleme başlattı.

Kameralardan tespit ettiği kadının Atça Mahallesinde oturan iki çocuk annesi olan 56 yaşındaki Y.S oluğunu tespit eden Asayiş ekipleri,kadını yakalayarak göz altına aldı.

Y.S iş yerinden çaldığı montu polise teslim etti.Polisin getirdiği montu teslim alan iş yeri sahibi Aysan kadından şikayetçi olurken,Y.S çıkarıldığı savcılıkta ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Y.S’nin bir yıl önce de aynı işyerinden farklı tarihlerde iki defa daha erkek montu çaldığı ve iş yeri sahibi,üç farklı kamera kaydını  saklayarak delil olarak savcılığa verdiği belirterek; “Geçen yıl ilk olayda önemsememiştik,ancak bir ay sonra yolun karşısında bulunan şubemizden de aynı kişinin mont çaldığını fark ettik,bu üçüncü oldu bunda affetmedik şikayetçi olduk” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.