Nazilli'deki o mahalle artık emniyette

Nazilli'deki o mahalle artık emniyette

Nazilli Yeşil Mahalle'de vatandaşların yürüyüş için kullandığı Şehit Arif Kaplan Yürüyüş Yolu'ndaki uyuşturucu ve alkol kullanan kişilerden rahatsızlıklarını dile getiren mahalle sakinlerine Nazilli Emniyeti sessiz kalmadı.

Uyuşturucu ve alkol kullanan kişilerin uğrak noktası olan Yeşil Mahalle'deki Şehit Arif Kaplan Yürüyüş Yolu'ndaki şikayetleri değerlendiren Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, vatandaşın can güvenliğini sağlamak için şüpheli kişiler üzerinde arama ve GBT uygulaması yapacak. 18.00 ila 01.00 arası yaya, 01.00'dan sonra motorize ekiplerin yapacağı devriyelerle Şehit Arif Kaplan Yürüyüş Yolu'nda huzur ortamı sağlanacak.

"KIZIM OKULDAN GELECEĞİ ZAMAN AŞAĞIDA BEKLERDİM"

Mahalle sakinlerinden Zerrin Doğanlı, "27 senedir bu mahallede yaşıyorum. Bugüne kadar alkol ve uyuşturucu kullanan ve silahlı birçok insan gördüm. Eşim vardiyalı çalıştığı için sabaha kadar uyumadığım zamanlar oldu. Kızım okuldan geleceği zaman aşağı inip beklerdim. Polislerin yaptığı uygulamayla artık aklımız kalmayacak, evimizde huzur içinde oturacağız" diye konuştu.

"YÜRÜYÜŞ YOLU DEĞİL MEYHANE"

Özellikle yaz akşamları yürüyüş yolundan geçmeye korktuklarını belirten mahalle sakinlerinden Hülya Aydınalp, "Yürüyüş yolunun kenarına arabalarını park ediyorlar. Ellerinde içkiyle olay çıkarıyorlar. Burası yürüyüş yolundan çok meyhane haline gelmişti. Güvenliğimiz için ekiplerin yaptığı uygulama bizim için çok iyi oldu" dedi.

KADINLAR, TACİZE MARUZ KALIYOR

Yolun karanlık olmasından da şikayetçi olduklarını dile getiren Mehmet Aydınalp, "Yolu kullanan kadınlar, alkol veya uyuşturucu kullanan kişiler tarafından defalarca tacize uğradı. Polis ekiplerinin yapacağı devriyeler, içimizi rahatlatacak, aileler rahatlıkla yürüyüş yolunu kullanabilecek" dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.