Nazilli'deki silahlı saldırının zanlısı yakalandı

Nazilli'deki silahlı saldırının zanlısı yakalandı

Nazilli'de önceki gün meydana gelen silahlı saldırının şüphelisi yakalandı.

MEHMET ALİ CİNTOSUN - Polis tarafından yakalanan saldırgan S.B. ile silahla vurulan Emrah Kutlu'nun (36) alkollü bir mekanda sözlü tartışma yaşadıkları, S.B.'nin Emrah Kutlu'yu takip edip vurduğu ortaya çıktı.

Olay, Nazilli- Denizli Karayolu Uğur Mondial Fabrikası karşısında önceki gün saat: 02.40 sıralarında meydana geldi. Emrah Kutlu (36), 34 AEB 708 plakalı otomobili ile seyir halindeyken kimliği belirsiz bir kişi tarafından silahla göğsünden vuruldu. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı Emrah Kutlu'yu ambulansla Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Polis, olayın ardından saldırganı yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlattı.

MEYHANEDE TARTIŞMIŞLAR

Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, bölgedeki güvenlik kameraları ve Plaka Tanıma Sistemi (PTS) kayıtlarını inceledi. Soruşturmayı tamamlayan ekipler, olaya karışan otomobilin plakasını tespit etti. 09 R 5165 plakalı otomobilin sahibi Savaş B., operasyon sonucu yakalandı. Gözaltına alınan Savaş B.'nin ilk ifadesinde, alkollü bir mekanda Emrah Kutlu ile tartıştıklarını daha sonra Emrah Kutlu'yu takip edip, lastiğine ateş ederek durdurduğunu ve daha sonra da bir el göğsüne ateş ettiğini söylediği öğrenildi. Emniyette işlemleri tamamlanan Savaş B., sevk edildiği mahkemece “Kasten Adam Öldürmeye Teşebbüs” suçundan tutuklandı. Savaş B.'nin 8 ayrı suçtan da arandığı tespit edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.