Nazilli'deki tacizci hakkında flaş gelişme

Nazilli'deki tacizci hakkında flaş gelişme

Nazilli ilçesinde bir hastanede staj yapan öğrencilerin soyunma odasına bir cep telefonu gizlenerek kayıt yapıldığı iddiasıyla mahkemeye sevk edilen kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasından bir gün sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi.

MEHMET ALİ CİNTOSUN- Aydın’ın Nazilli ilçesinde, özel bir hastanede stajyer kız öğrencilerin soyunma odasına cep telefonu yerleştirerek görüntü kaydettiği iddia edilen İ.A. (37) tutuklandı.

İddiaya göre, Nazilli'deki hastanede staj yapan 4 kız öğrenci, 23 Aralık günü sabah saatlerinde soyunma odasında bir kutu buldu. Kutunun içinde görüntü kaydı yapan cep telefonu olduğunu fark eden öğrenciler, kutuyu yetkililere vermek istediği sırada hastane çalışanı temizlik görevlilerinden F.U, öğrencilerin elinden kutuyu alarak uzaklaştı. Öğrenciler, durumu hastane yönetimi ve okul müdürüne anlattıktan sonra savcılığa şikayette bulundu.

Savcılık başlattığı soruşturma kapsamında Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, temizlik görevlileri F.U. ile İ.A.'yı gözaltına aldı.

F.U, emniyetteki sorgusunun ardından serbest bırakılırken İ.A, mahkemeye sevk edildi. Mahkeme şüphelinin adli kontrol şartıyla serbest kalmasına karar verdi. Bugün hakkında yakalama kararı çıkartılan İ.A. polis tarafından tekrar gözaltına alındı. Nazilli Adliyesi’nde hakim karşısına çıkartılan İ.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum